De Kerstdagen komen in zicht. Ondanks alle maatregelen (die wij zeker in acht nemen) willen wij er toch alles aan doen om Kerst extra gezellig te maken! Lees snel verder dan kom je meer te weten over al onze leuke plannen.

Kerstvideo 2020

Nieuw paardenvriendje: SPIRIT!
Wie kent hem niet. De echte paardenfans weten allemaal wel naar wie Spirit vernoemd is. Spirit is nog in opleiding en vanaf nu te bewonderen bij Breehees. Hij vindt het natuurlijk hartstikke leuk om jullie allemaal te leren kennen. Ennuh.. om Spirit zich nog meer thuis te laten voelen zijn we natuurlijk nog op zoek naar zijn maatjes Chicalinda en Boomerang dus als jullie een tip hebben ????Boek je vakantie voor 2021
De eerste boekingen voor 2021 stromen alweer binnen. SuperHuub is druk in de weer geweest en elke campingplaats beschikt nu over eigen sanitair. Er staat je dus niks meer in de weg om alvast een boeking te plaatsen en verzekerd te zijn van een plaatsje! Ben je nog op zoek naar een gezellige Brabantse camping om de zomervakantie door te brengen? Of wil je alvast boeken voor Hemelvaart of Pinksteren? Wacht dan, om teleurstellingen te voorkomen, niet te lang en reserveer alvast een plaatsje.

Nieuwe menukaart >> eten afhalen en bezorgen
Misschien heb je het al gezien maar samen met SuperHuub heb ik de menukaart vernieuwd. Een echte aanrader zijn de zelf gebakken macarons van Mara Bakt. Maria heeft er dagen voor in de keuken gestaan maar het is haar gelukt om een toprecept te creëren! Wij hebben stiekem al een beetje geproefd en ze zijn goedgekeurd hoor ???? Hartstikke lekker bij de koffie of in combinatie met een nagerecht.

Ook in de laatste weken van het jaar kun je dagelijks telefonisch je bestelling doorgeven. Kom je bestelling afhalen of laat je frietjes, pizza, burgers en andere gerechten bij je thuisbezorgen in Goirle of Riel. Bekijk hier de nieuwe menukaart! https://breehees.nl/eten-bestellen/.

Namens het hele team van Camping Breehees wil ik jullie alvast heeeeeeeeeeeeele fijne feestdagen toewensen. Maak er zelf iets gezelligs van en laten we samen uitkijken naar 2021 waarin we elkaar hopelijk weer veel zullen tegenkomen bij Camping Breehees!

Merry Christmas!
Paardenjuf Carolien