Er is weer een nieuw jaar aangebroken. En ondanks dat we nog steeds met diverse maatregelen te maken hebben willen we het jaar toch leuk starten met jullie. Lees dus snel verder en kom meer te weten over onze plannen met Valentijn, Carnaval, babyshowerboxen en de (zomer)vakantieperiode in 2021! Verras je Valentijn

Het is natuurlijk elk jaar leuk om je Valentijn te verrassen, maar dit jaar is het wel extra bijzonder om er samen thuis iets gezelligs van te maken. En daar hebben wij in samenwerking met Keurslagerij van Hest, Maria Bakt, By So Creative en Wow Flowers wat op bedacht! We hebben een heerlijk Valentijns ontbijt, een speciale Valentijns high-tea en een shared dining Valentijns diner voor jullie samengesteld. Al deze mogelijkheden zijn uit te breiden met een fles bubbels, een doosje chocolade en/of een prachtige roos.

Start de dag dus romantisch met een ontbijt, slaap heerlijk uit en verras je Valentijn met een high-tea of kies voor een romantisch diner in de avond. Wacht niet te lang want over enkele weken is het al zo ver en vol = vol! Een bestelling plaatsen kan vanaf nu via WWW.BREEHEES.NL/VALENTIJNSDAG

Doe mee aan ons wandelpony-carnaval!
De afgelopen maanden zijn er veel kids een leuke wandeling komen maken met onze pony’s. Aangezien we dit jaar niet zoals vanouds kunnen carnavallen gaan wij van 15 t/m 21 februari een wandelpony-carnaval organiseren. Je loopt een route van circa 1 uur waarbij we het erg leuk zouden vinden als je verkleed komt!

Ennuh.. het mooist versierde en verklede paar maakt elke ronde kans op een leuke prijs!! Na afloop van de wandeling kun je bij Camping Breehees GRATIS genieten van een lekkere warme chocomel to-go of een klein flesje (50ml) Schrobbelèr! Reserveer dus snel een plaatsje en kom toch even lekker “carnavallen”!

Babyshowerboxen
Normaal gesproken ontvangen we jaarlijks veel groepen om een gezellige babyshower bij ons te vieren. Nu dit al eventjes niet mogelijk is heeft Paardenjuf Carolien daar natuurlijk een perfect alternatief op bedacht; de Babyshower Box! Deze boxen zijn gevuld met toffe versiering in roze of blauw, zoete en hartige kleine hapjes en een heerlijk roze of blauw versierd taartje van Maria Bakt.

Het is naast de Babyshower Box ook mogelijk om een New Mom Box te bestellen voor als het kindje net geboren is! Zo kun je de kersverse moeder speciaal in de watten te leggen met lekker desembrood met zalm, carpaccio en een flesje champagne.

Wil jij je vriendin, zus, collega of iemand anders dus thuis verrassen? Bestel dan één van onze boxen via https://breehees.nl/babybox want dan heb je gegarandeerd een mooie middag of avond!

Even er tussenuit met Pasen of Pinksteren?
Even het huis ontvluchten en lekker van de Breese natuur en lekker eten genieten? Wij hebben zowel met Pasen als met Pinksteren nog een vakantiehuisje vrij.

Grijp dus nu je kans en kom even lekker ontspannen.

Ook voor de zomervakantie kan er natuurlijk geboekt worden. SuperHuub heeft alle campingplaatsen inmiddels voorzien van eigen sanitair. Dus hoe het ook mag lopen, wij zijn er klaar voor en gaan er weer een gezellige zomer van maken! Vakanties in eigen land worden met jaar populairder dus wij adviseren ondanks de onzekere tijden om niet te lang te wachten met boeken want vol = echt vol helaas. Meer informatie over Camping Breehees en/of online boeken kan via: https://breehees.nl/boek-online#!/

Geniet van Breehees bij je thuis
Omdat we jullie al een hele tijd moeten missen zijn ook wij natuurlijk al even van start gegaan met het bezorgen van lekker eten. Elk weekend staan we van vrijdag t/m zondag voor je klaar en bestellingen vanaf 20,– komen we in Goirle en Riel zelfs GRATIS bezorgen. Voor omliggende dorpen rekenen wij € 5,- bezorgkosten. Je kunt jouw bestelling uiteraard ook komen afhalen.

Bekijk online onze menukaart: https://breehees.nl/eten-bestellen en bel of mail direct je bestelling door. Zo geniet je toch nog een beetje van Breehees, maar dan bij je thuis.

Verder hopen ook wij natuurlijk dat de situatie in Nederland snel gaat verbeteren. We hebben alweer genoeg leuke plannen en ideeën klaar liggen. Paardenjuf Maaike is flink aan het trainen met ons nieuwste paardenvriendje Spirit, Paardenjuf Carolien is met Maria Bakt en Turbo Tim al druk bezig met nieuwe activiteiten, gerechten en ideeën voor de drank- en menukaart en SuperHuub is alles op alles aan het zetten om het terrein nog mooier voor jullie klaar te maken. Wij zitten dus zeker niet stil!

Tot snel!
Paardenjuf Caroliener]