Helaas hebben we nog steeds te maken met een aantal maatregelen maar daar laten wij ons niet gek door maken! Op Camping Breehees zitten we niet stil en dus hebben we weer wat toffe ideeën die we graag met jullie delen. Lees dus snel verder en kom meer te weten over onze plannen voor Pasen, een te gek paardenfeestje bij je thuis en de (zomer)vakantieperiode in 2021! 

Super-de-luxe Paasbrunch ????????

Nu alles toch al anders is dan normaal dachten wij laten we dat eens in positieve zin doortrekken naar de invulling van de paasbox. Niet normaal hoeveel lekkere, luxe ingrediënten en hapjes we voor jullie bedacht hebben! ????
In samenwerking met Keurslagerij van Hest en Maria Bakt hebben we een super uitgebreide brunch voor jullie bedacht met o.a. verse jus, aspergesoep, huisgemaakte cupcakes en natuurlijk chocolade eitjes. Er zit zoveel in dat je hier misschien wel twee dagen van kunt genieten!

De box is te bestellen voor zondag 4 april en maandag 5 april en kost € 26,95 per persoon. Uiteraard hebben we ook een kindervariant* zodat je met het hele gezin kunt genieten van Pasen.
Wacht niet te lang want over enkele weken is het al zo ver en op = op! Je kunt een bestelling plaatsen op onze nieuwe webshop.

*De kindervariant is alleen te bestellen in combinatie met een volwassen paasbox.

Bestel hier deze super-de-luxe paasbox!

Paardenfeestje bij je thuis! ????

Wij verzorgen de leukste, onvergetelijke kinderfeestjes bij ons op de camping alleen vraagt deze tijd nu eenmaal om wat creativiteit. Daarom komen we vanaf nu gewoon met de paarden naar jou thuis, hoe cool is dat?! ????

Een grote tuin is niet noodzakelijk. In de buurt is er vast een plekje (veldje, op straat of op de stoep) waar we even kunnen rijden. Samen met onze professionele begeleiding kunnen de kinderen spelletjes doen en een rondje met de pony’s rijden. Daarnaast kunnen de kinderen de pony’s verzorgen en versieren. Een unieke kans voor een onvergetelijk kinderfeestje!

Het feestje duurt +/- 2 uur en is te boeken voor maximaal 12 kindjes. Na afloop is het mogelijk om de lekkere smulboxen van Meneer de Boer thuis te laten bezorgen. De smulbox bevat verse frietjes, een snack, een pakje drinken en een leuk cadeautje!

Enthousiast geworden? Boek dan dit geweldige paardenfeestje bij jou thuis!

Bestel hier een paardenfeestje bij je thuis

Even het huis ontvluchten en van de Breese natuur en lekker eten genieten? Wij hebben zowel met Pasen als met Pinksteren nog wat plekjes vrij! Met Pasen zijn er nog plekken op de camping vrij zowel zonder als met privé sanitair.
Met het Pinksterweekend is er nog één luxe vakantiehuisje vanaf vier personen vrij.
Een buitenkansje: voor € 399,- kun je een lang weekend heerlijk genieten met je gezin op en rondom onze camping. Linnengoed en toeristenbelasting is inbegrepen.

Ook in de normale weekenden hebben we nog wat vrije plaatsen zowel met privé sanitair als zonder privé sanitair.

Ook voor de zomervakantie kan er natuurlijk geboekt worden. SuperHuub heeft de campingplaatsen inmiddels voorzien van eigen sanitair. Dus hoe het ook mag lopen, wij zijn er klaar voor en gaan er weer een gezellige zomer van maken! Vakanties in eigen land worden met het jaar populairder dus wij adviseren ondanks de onzekere tijden om niet te lang te wachten met boeken want helaas is vol ook echt vol.

Grijp dus nu je kans en kijk weer ergens naar uit!

Welkom Malle Maaike

Sinds verleden week is Maaike vast bij ons in dienst gekomen. We zijn super blij met haar en kunnen nu nog meer toffe ideeën met haar uitwerken. Zoals jullie van Maaike gewend zijn springt ze overal waar nodig is bij op de camping en leert ze jullie met liefde alles over onze prachtige paarden.

Daarover gesproken: we hebben er weer twee nieuwe pony’s bij! Apple en Puck! Kom je gauw een kijkje nemen? ????

Geniet van Breehees bij je thuis

Helaas mogen we jullie nog steeds niet verwelkomen in ons restaurant maar zijn we wel super dankbaar voor de vele bestellingen die we al ontvangen hebben. We blijven hier dan ook zeker lekker mee doorgaan! Elk weekend staan we van vrijdag t/m zondag voor jullie klaar om onze specialiteiten thuis te bezorgen. Binnenkort gaan we zelfs beginnen met vers, Italiaans schepijs om het feest compleet te maken! ????

Heb jij dus geen zin om zelf weer te sjouwen met boodschappen en je uit te sloven in de keuken? Laat dat dan maar lekker aan ons over en bestel online via onze handige boekingstool. Uiteraard kun je je bestelling ook telefonisch plaatsen (06 10 00 34 31) of doorsturen via de mail info@breehees.nl. Zo geniet je toch nog een beetje van Breehees, maar dan bij je thuis.
Bestellingen vanaf € 20,00 komen we in Goirle en Riel zelfs GRATIS bezorgen. Voor omliggende dorpen rekenen wij € 5,- bezorgkosten. Uiteraard kun je jouw bestelling ook komen afhalen.

Beetje bij beetje begint het erop te lijken dat we weer meer mogen. We houden, net als jullie, het nieuws nauwlettend in de gaten en werken achter de schermen aan allemaal toffe ideeën en activiteiten om jullie direct weer te kunnen ontvangen en verrassen wanneer het mag!

Tot snel! ????????

Paardenjuf Carolien