Beetje bij beetje mogen we steeds meer en is er zicht op extra versoepelingen! We hebben ons achter de schermen al overal op voorbereid en zijn blij jullie weer te mogen ontvangen!
Lees snel verder en kom meer te weten over onze openingstijden van het terras, onze nieuwe pony en overige zaken! 

Terras weer geopend! ????

We hebben er lang op moeten wachten maar 28 april was het dan eindelijk zo ver, ons terras mocht weer open. We zijn begonnen met de Breehees feestweek en hebben heel veel mensen mogen verblijden met een glaasje bubbels van het huis en andere lekkernijen! 
Ons terras is geopend van 12.00 uur tot 18.00 uur om te lunchen, borrelen en eventueel te dineren. Let op dat je voor het diner voor 16.30 uur besteld zodat wij nog voldoende tijd hebben om het voor je te bereiden en jij voldoende tijd hebt om lekker te smullen! 

Kom gezellig tijdens het Hemelvaartweekend langs zodat wij je kunnen verwennen op ons terras! We zijn de gehele meivakantie geopend (t/m 16 mei). Hierna is ons terras wekelijks te bezoeken op woensdagen, vrijdagen, zaterdagen en zondagen! ????

Fris zomerdrankje ???? 

Wist je dat we vanaf nu ook heerlijke, verse Scroppino serveren op ons terras? Dit is een combinatie van vers citroenijs, prosecco en vodka. Werkt zeer verfrissend ????
Kom je binnenkort proeven? Wij staan voor je klaar! 

Throwback naar Moederdag❤️

Wat hebben we veel moeders blij kunnen maken met ons verse en uitgebreide ontbijtje. Het was een feestje om al deze ontbijtjes te mogen verzorgen en zoveel blije gezichten te hebben gezien! Graag willen we iedereen bedanken voor het plaatsen van de bestellingen en daarnaast ook alle geweldige helpers in de vorm van vrienden, collega’s en familie bij het bezorgen en afhalen van de boxen. We hebben genoten!

Welkom Rico????

Yes! We hebben er weer een nieuwe pony bij: Rico! Malle Maaike en Paardenjuf Carolien zijn er super blij mee en laten Rico graag aan je zien. Kom je gauw een kijkje nemen? ????

Breehees armbandjes????

Wist je dat je sinds kort bij ons échte Breehees armbandjes kunt verkrijgen? Je kunt een armbandje kopen met de naam van jouw favoriete paard of pony erop. Zo draag je onze mooie paardenvriendjes altijd bij je! Ook kun je een armbandje maken met je eigen naam erop, hoe cool is dat?! ????
Een armbandje kost € 12,95. Vraag Paardenjuf Carolien naar de mogelijkheden.

Bedankt voor alle bestellingen!

Nu ons terras weer geopend is en er zicht is op nog een aantal versoepelingen gaan wij ons hier weer meer op focussen. Hierdoor hebben we besloten (tijdelijk) te stoppen met het bezorgen en afhalen van eten. ‘Eten bestellen, Breehees bellen’ komt misschien in de toekomst wel weer terug maar voor nu willen we jullie allemaal hartelijk bedanken voor alle geplaatste bestellingen en jullie steun tijdens de lockdown! 

Onze bestsellers, de verrukkelijke ontbijtjes en uitgebreide high-teas zijn, nog steeds te bestellen. Verras een geliefde met een vers ontbijt of ga gezellig met je vriendinnen genieten van een luxe high-tea????
Bestellingen vanaf € 20,00 komen we in Goirle en Riel zelfs GRATIS bezorgen. Voor omliggende dorpen rekenen wij € 5,- bezorgkosten. Uiteraard kun je jouw bestelling ook komen afhalen. 

In spanning wachten we af of we volgende week onze openingstijden mogen verruimen. We houden, net als jullie, het laatste nieuws nauwlettend in de gaten. Voor nu hopen we jullie snel te zien op onze camping of op het gezelligste terras van Brabant waar je vanaf nu kunt genieten van een heerlijk, vers glaasje Scroppino! ????

Tot snel! ????????

Paardenjuf Carolien