Yes! Verleden week zijn er nieuwe versoepelingen ingegaan en kunnen we nog meer gasten verblijden met een gezellige middag/avond op Breehees! Ondertussen zijn er nog een boel andere dingen gebeurd dus lees snel verder en kom meer te weten over onze openingstijden, de Vaderdagontbijtjes en overige zaken! 

Restaurant weer geopend! ????

Wat zijn we blij dat we de deuren van ons restaurant ook weer open mogen. Afgelopen weekend hebben we al veel gasten mogen ontvangen en hopelijk worden dat er nog een stuk meer! Vanaf nu kun je ook binnen weer bij ons terecht voor alle Breehees favorieten zoals de SuperHuub Burger en spareribs!

Ons terras en restaurant zijn van 10.00 uur tot 22.00 uur geopend om te lunchen, borrelen en te dineren! Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor koffie en thee met vers gebak van Maria Bakt!
We zijn geopend op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Uiteraard zijn we tijdens feestdagen en kindervakanties ook geopend. Let op! Op woensdag hebben we een beperkte kaart en kun je genieten van pizza’s en verse frietjes! Wees welkom! 

Vaderdagontbijtjes ????

Na de heerlijke Moederdagontbijtjes is het nu tijd om de papa’s in de watten te leggen! Wederom hebben we de handen ineengeslagen met Keurslager van Hest en Maria Bakt om een vers, topontbijtje samen te stellen voor jullie stoere papa’s!

In de box zit onder andere verse jus, Brabantse worstenbroodjes en Maria Bakt haar bekende progresgebak. Voor de échte lekkerbekjes is het ontbijt zelfs uit te breiden met verse haasbiefstuk van Keurslager van Hest met vers wit brood overheerlijke jus en romige kruidenboter. 

De box is te bestellen voor zondag 20 juni vanaf € 24,95. Een box is voor twee personen en uiteraard hebben we ook aan de kleintjes gedacht met een kinderontbijtje voor € 6,95 per kind. De super-de-luxe box kost € 34,95. Wacht niet te lang want over enkele weken is het al zo ver en op = op! Je kunt een bestelling plaatsen via onze webshop. 

Dikke Dana nog niet bevallen ⏳

Dana houdt het spannend! Na ruim elf maanden wachten is ze nog niet bevallen. Wat denk jij… Wordt het een jongetje of een meisje?! ????????

Ijspaleis van Maud & Suus ????

Het verse, Italiaanse ijs was al even bij ons verkrijgbaar maar inmiddels verkopen we de ijsjes vanuit het Ijspaleis van Maud & Suus. We hebben meer dan tien smaken die met zorg worden bereid door D’n Italjaan uit Baarle-Nassau. Een perfecte tussenstop voor je fiets- of wandeltocht! 

Wandelpony ????

In de maand juni hebben we weer een aantal wandelpony’s beschikbaar. Ga er met je gezin lekker op uit en loop met een lieve pony een tocht van +/- 90 minuten. Je krijgt van ons een route mee en na afloop kun je op ons terras genieten van een lekker drankje of een verfrissend ijsje! Boek via onze webshop je tocht met de wandelpony! 

De komende tijd zijn de weersvoorspellingen goed, dus we hopen jullie allemaal snel te zien op ons gezellige terras of op de camping! 

Tot snel! ????????

Paardenjuf Carolien