Het hoogseizoen is al een tijdje bezig en ondanks dat het veel drukte met zich meeneemt genieten we er ook ontzettend van! Zo hebben we de afgelopen weken alweer een boel overheerlijke spareribs kunnen serveren en draait het Ijspaleis van Maud & Suus ook overuren! In deze blog lees je meer over het maisdoolhof, krijg je een kijkje achter de schermen en vertellen we graag over een aantal leuke activiteiten. Lees dus snel verder om weer volledig up to date te zijn! 

Maisdoolhof ????????

SuperHuub heeft SuperHard gewerkt om in onze maisvelden weer een uitdagend en leuk doolhof te creëren. Durf jij de uitdaging aan?! In het maisdoolhof is een rebus verborgen, wanneer je deze oplost maak je kans op een leuke, Breese prijs! Per twee weken maken we 1 winnaar bekend die een lekker slagroomtaartje van Maria Bakt wint. ????????
Aan het eind van het seizoen maken we de opperwinnaar bekend en die wint een grote slagroomtaart met foto????

Entree voor het maisdoolhof bedraagt € 2,- p.p. Logeer je bij ons op de camping? Dan mag je gratis deelnemen. Zien we je snel?! 

Bourgondische zomeravonden ????

De eerste twee Bourgondische zomeravonden zitten erop en waren een groot succes! Al onze gasten hebben de hele avond genoten van onze heerlijke spareribs, verse gamba’s in een Breehees sausje en frisse salade. In augustus gaan we elke woensdagavond weer los! Alle plekken voor gasten van buitenaf zijn helemaal volgeboekt! ???????? 

Sta je tijdens een zomeravond op onze camping? Geen zorgen, dan is er nog voldoende plek om te komen genieten van een avondvullend programma met spareribs en gamba’s! ????

Ponyspelen ????????

Wanneer je bij ons op de camping staat kun je deelnemen aan diverse paardrijlessen. Daarnaast organiseren we op zondag en woensdag altijd ponyspelen. Een gezellig uurtje met onze lieve paarden en pony’s! In dit uurtje doen we een stoelendans, gaan we pony’s pimpen en is er een fotoshoot met prijsuitreiking! Hoe cool is dat?! ⚡️
Let op! Deelnemen aan paardrijlessen en ponyspelen kan alleen als je bij ons op de camping verblijft. 

Kinderfeestjes september en oktober ????

Is jouw kind dol op paarden en buitenspelen?! Dan is een kinderfeestje bij ons op de camping zeker aan te raden. We hebben nog een aantal plekken beschikbaar in september en oktober. Wees er snel bij want de kinderfeestjes zijn populair en vol is helaas ook echt vol! 

Tijdens een kinderfeestje maken de kinderen kennis met Meneer de Boer of SuperHuub en verkennen ze samen de boerderij. Spelen op de boerderij, in de bossen en de speeltuin, pony rijden en een ritje met de Breese tram staan allemaal op het programma! Het feest wordt afgesloten met versgebakken frietjes, een snack naar keuze en een lekker glaasje ranja; als dat geen feest is! Boek hier een kinderfeestje.

Smullen met de high-tea van Maria Bakt ????

Met ziel en zaligheid staat Maria bijna elke dag in de keuken om verse lekkernijen te bereiden. Van haar alom bekende progresgebak tot verse cupcakes en grote slagroomtaarten. Niets is haar te gek!
De high-tea bestaat uit heerlijke zoete en hartige hapjes, fruit en een verse smoothie. De high-tea kun je op vrijdag, zaterdag en zondag bestellen en vanaf 10.00 uur bij ons afhalen. Wil je op ons terras van deze lekkere high-tea genieten? Dat kan ook! Bel dan van te voren om je high-tea te reserveren en je voorkeur (normaal/babyshower/new mom) plus datum door te geven. Reserveren kan via 06 10 00 34 31. 

Raven hopelijk drachtig ????

Zoals jullie weten proberen we al een tijdje om Raven drachtig te krijgen. Helaas is dit tot op heden nog niet gelukt maar we blijven proberen en hopen! Zodra er meer nieuws is zullen we dit uiteraard met jullie delen! ????

Hap-trap ????????

Zondag 18 juli was de jaarlijkse hap-trap dag, een fietrsroute door Goirle en Riel waarbij de deelnemers bij zes horeca ondernemers aanschuiven voor wat lekkers! Op Breehees hebben we meer dan 450 deelnemers mogen verwennen. We zien iedereen volgend jaar graag weer terug! ????

Seizoen 2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣

Je kan het je bijna niet voorstellen maar toch is het zo! Achter de schermen zijn we al druk bezig met de voorbereidingen voor 2022. Op Breehees staan we nooit stil en hebben we nog een boel leuke ideeën waarmee we jullie willen verrassen. Ook zijn we al druk bezig met het Food Festival Breehees; dé familiedag van 2022! Houd onze social pagina’s dus goed in de gaten en blijf op de hoogte! ✌????

Gelukkig duurt het nog even voordat het nieuwe jaar weer voor de deur staat dus in de tussentijd ontvangen we je graag op ons terras om te genieten van onze Breese lekkernijen! ????

Tot snel! ????????

Paardenjuf Carolien