Wauw, de maand september is gewoon alweer aangebroken! De gezellige vakantieweken bij Camping Breehees vliegen echt voorbij. En wat een fantastische bourgondische zomeravonden hebben wij met onze gasten mogen vieren. Ondanks dat het best wat zonniger had mogen zijn, heeft iedereen heerlijk gegeten en hing er echt een super gezellige sfeer! In deze blog lees je meer over Raven, het maisdoolhof, de wandelpony’s en onze voorjaars- en zomerdeals. Lees dus snel verder om weer volledig up-to-date te zijn.

Raven ????
We houden jullie al enkele maanden op de hoogte van onze pogingen om Raven drachtig te krijgen. In samenwerking met onze dierenarts en andere specialisten hebben we alles uit de kast gehaald maar helaas is het niet gelukt. Natuurlijk vind ik dat als paardenjuf enorm jammer. Na al deze pogingen heb ik helaas moeten besluiten om het zo te laten. Gelukkig is Cookie wel drachtig dus we kijken uit naar de komst van haar veulentje!

Maisdoolhof ????
Heb jij ons maisdoolhof deze zomer al (met je kids) bezocht? Nee? Kom dan snel langs want je kunt nog tot eind september kans maken op een overheerlijk slagroomtaartje van Maria Bakt. In het maisdoolhof is namelijk een rebus verborgen en uit alle bij ons ingeleverde oplossingen loten wij elke twee weken een winnaar. Entree voor het maisdoolhof bedraagt € 2,- p.p. Logeer je bij ons op de camping? Dan mag je gratis deelnemen. Zien we je deze maand nog?!

Op stap met een wandelpony ????❤
In de maand september kun je op woensdag- en vrijdagmiddag weer een wandelpony bij ons boeken. Ga lekker de natuur in met een lieve, betrouwbare wandelpony en maak een geweldige rit van maar liefst 1,5 uur! Een heerlijk uitje met het gezin, toch? Wacht niet te lang want vol = vol. Je kunt vanaf nu via onze website een datum reserveren >> https://breehees.nl/product/wandelpony/

Voorjaars- en zomerdeals ????
Zoals jullie weten zijn we achter de schermen al druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Zo gaan we in 2022 ook werken met speciale voorjaars- en zomerdeals. Aantrekkelijke deals die je direct online kunt boeken tijdens het voorjaar en in het hoogseizoen. Houd onze social pagina’s dus goed in de gaten en blijf op de hoogte!

Aangepaste openingstijden ⏱
Vanaf 6 september wijzigen onze openingstijden. We zijn dan weer op woensdag (keuken beperkt open), vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 11.00 uur geopend. Hopelijk kunnen we nog van een heerlijke nazomer genieten en zien we elkaar nog.

Tot snel! ????????

Paardenjuf Carolien