Ponykamp 2021 ????
Vanwege het succes van voorgaande jaren hebben we besloten het ponykamp dit jaar af te sluiten met een grote, spectaculaire eindshow! Tijdens deze show kunnen de ouders, broertjes & zusjes en opa’s en oma’s gezellig blijven eten. Hoe leuk is dat?!

De eindshow is gratis toegankelijk voor iedereen, maar wil je graag blijven eten? Haal dan jouw kaartjes op https://breehees.nl/ponykamp-2021/. Wij zijn al volop bezig met de voorbereidingen en hebben er enorm veel zin in. We hopen jullie dan te zien!

Maisdoolhof groot succes ????
Het seizoen van het maïsdoolhof is helaas al ten einde gekomen, maar wat was het leuk! Enorm veel fanatiekelingen hebben de rebus opgelost en de winnaars hiervan hebben leuke prijzen gewonnen. Wij kijken nu al uit naar het seizoen van volgend jaar. Dan gaat SuperHuub weer aan de slag om een geweldig doolhof te maken. Zien we jullie dan weer?

Eerste reserveringen 2022 ????
Geloof het of niet maar de eerste reserveringen voor 2022 stromen al binnen! Achter de schermen zijn wij al een tijdje bezig met de voorbereidingen voor volgend jaar. We hebben een heleboel leuke nieuwe ideeën voor jullie! Wil jij weer een geweldige lente, zomer of nazomer beleven vol met paardenpret, tramritjes, lekker eten en vooral veel gezelligheid? Boek dan nu alvast jouw vakantie bij de Breehees via https://breehees.nl/overnachten/. We kijken er naar uit je weer te ontvangen!

Cookie ????????
We hebben in augustus goed nieuws met jullie gedeeld op onze socials want Cookie is drachtig! Met een mooie kloppend hartje op de echo werden wij enorm blij gemaakt en ook vanuit jullie hebben we hele leuke reacties ontvangen. Ondertussen is Cookie al flink dik aan het worden. Ze is uitgerekend in juni 2022. Tegen die tijd zullen we vast en zeker hulp nodig hebben met het uitzoeken van een leuke naam. Houd de socials dus in de gaten!

November ⏰
In november gaan we voortaan alleen nog maar open in het weekend van 10:00 uur tot 16:00 uur én starten we weer met onze wandelpony’s. Huur jij bij ons een lieve, betrouwbare wandelpony om lekker mee door de bossen te struinen? Dan kun je daarna bij ons binnen neerploffen onder genot van een heerlijke warme chocolademelk. Klinkt goed toch?

Dierendag ????
Afgelopen maandag 4 oktober was het Dierendag! Een van onze favoriete dagen. Wij hebben onze lieve diertjes natuurlijk nog meer verwend dan dat we normaal al doen. Ben jij ook extra lief geweest voor jouw dieren?

Grootse plannen voor Breehees????
Camping Breehees heeft grootse plannen! Wat dit precies gaat inhouden, houden we liever nog even voor onszelf. Maar we geven 1 tip: houd hiervoor onze socials zeker weten in de gaten. Het wordt geweldig!

Tot snel! ????????

Paardenjuf Carolien