Ponykamp 2022 ????

Wij hebben ontzettend genoten van het ponykamp 2021! Wij kijken nu al uit naar volgend jaar, dan gaan we uiteraard weer 2 ponykampen organiseren in het thema Hollywood! En het leukste nieuws: de datums zijn al bekend en je kunt al boeken!

Het eerste kamp zal plaatsvinden van 21 t/m 23 oktober en het tweede kamp van 28 t/m 30 oktober. Wil jij er dit jaar weer bij zijn? Of heb je vorig jaar misgegrepen? Boek dan snel hier (www.breehees.nl/ponykamp-2022/.)

Eten bestellen? Breehees bellen! ????

Vanaf heden kun je jouw favoriete gerechten weer afhalen of laten bezorgen. Dit jaar bezorgen we ook onze beroemde gamba’s. Bestel via de website (www.breehees.nl/eten-bestellen-2/.)

In het weekend van 19 november, 26 november en 3 december zullen de pieten mee helpen met het eten bezorgen. Wil jij in een van deze weekend graag jouw favoriete gerechten bestellen en kennismaken met de pietjes aan jouw voordeur? Bestel dan op tijd om teleurstelling te voorkomen!

Wandelpony Pietentocht ????

Trek samen met een betrouwbare wandelpony het bos in! Hier speel je samen met de pieten de leukste spelletjes en maak je een spannende speurtocht. Heb je bewezen dat jij een echt pietje kan zijn? Dan ontvang je jouw eigen pietendiploma! Aan het einde van de rit krijg je nog een leuk cadeautje van piet. Reserveer nu jouw plekje hier (https://breehees.nl/product/pietentocht-wandelpony/), en doe mee!

Elfjestocht ????‍♀️

Kerst, de kerstman, een rendier, warme chocomelk, kerstboom, lichtjes. Wij zijn dól op Kerst! Het enige wat er nog mist in dit lijstje: de elfjes! In de week na de kerstdagen kun je samen met een lieve winter wandelpony de bossen in trekken! Hier speel je samen met de elfjes winterse spelletjes en maak je een leuke speurtocht. Heb je bewezen een écht elfje te zijn en de kerstman goed te kunnen helpen? Dan ontvang je jouw elfjesdiploma! Na afloop mag je een cadeautje grabbelen en genieten we van een warme chocomelk. Reserveer jouw plekje hier (https://breehees.nl/product/elfjestocht-wandelpony/) en doe mee!

Food Festival 2022 ????

Het Food Festival Breehees gaat ein-de-lijk weer door in 2022! Na 2 succesvolle jaren van het festival, heeft corona roet in het eten gegooid en hebben we het al 2 keer moeten cancelen. Nu kunnen we eindelijk zeggen: Food Festival Breehees gaat door op 15 mei 2022! De voorbereidingen zijn al in volle gang, dus stay tuned

Boekingen 2022 ????

Het seizoen mag dan afgelopen zijn, maar de boekingen voor 2022 stromen al hard binnen. Kom jij volgend jaar op vakantie bij ons? Ben er dan snel bij en boek hier. (https://breehees.nl/overnachten/)

Grootse plannen voor Breehees ????

In de laatste blog schreef ik dat er grootse plannen zijn voor Camping Breehees! We zijn al gestart met het afbreken van de Farm Camps tenten. Wees gerust! Ze komen op een andere plek terug. Stay tuned voor meer updates!

Tot snel! ????????

Paardenjuf Carolien