Meneer de Boer jarig ????‍????

Afgelopen woensdag vierden wij groot feest want Meneer de Boer is 75 jaar geworden! Op deze dag is zijn grote droom werkelijkheid geworden. Hij heeft het enige echte kinderboek over zichzelf ontvangen! Op 15 december zal hij dit boek gaan voorlezen aan alle kinderen uit Goirle en omstreken. Wil jij daarbij zijn? Meld je dan hier gratis aan!

Elfjestocht ????‍♀️

In de eerste week van de kerstvakantie hebben we nog een aantal plekjes vrij om mee te doen met onze elfjestocht! Tijdens elfjestocht samen met de wandelpony speel je leuke winter spelletjes en beleef je een leuke speurtocht. Heb je bewezen een écht elfje te zijn en de kerstman goed te helpen? Dan ontvang jij een elfjesdiploma! Na afloop mag je een cadeautje grabbelen en geniet je van een warme chocomelk. Reserveer nu jouw plekje hier en loop mee met de winterse elfjestocht!

Winter Wandelpony ????

In de laatste week van de kerstvakantie is het mogelijk om op pad te gaan met een winter wandelpony! Ga samen met een lieve, betrouwbare wandelpony de natuur in. We hebben een route uitgezet zodat je zelf met je pony kunt gaan wandelen. Je bent ongeveer 1,5 uur onderweg. Boek hier jouw pony.

Eten bestellen, Breehees bellen ????

Jullie hebben ons deze maand weer goed weten vinden! We hebben samen met de pieten een hoop gerechten mogen bezorgen. Dit weekend gaan we nog een keer samen met de pieten op pad en daarna komen we zelf weer jullie favoriete gerechten bezorgen. Bestel hier alvast jouw favorieten voor dit weekend!

Personeelsfeest ????

18 december hebben wij ons personeelsfeest! Dit om ons personeel te bedanken voor al het harde werken. Wij passen ons gewoon aan en ons feest begint al om 7 uur ’s ochtends! ’s Avonds zijn wij die dag helaas niet beschikbaar voor bezorgen/afhalen maar vanaf 19 december staan we weer voor jullie klaar!

Taarten Maria Bakt ????

Ben je op zoek naar het perfecte dessert om een kerstdiner mee af te sluiten? Kies dan voor een taart van Maria Bakt! Ga voor een heerlijke slagroomtaart, een aardbeienvlaai, appeltaart of een van je andere favorieten. Bestel snel via mariabakt@gmail.com.

Tot snel! ????????

Paardenjuf Carolien