Wie is jouw Valentijn?
Na succesvolle edities in voorgaande jaren gaat team Breehees ook dit jaar weer ontbijt en high-tea aan huis bezorgen voor Valentijn. Dit jaar komen we op zondag 13 februari bij je langs. Want wat is er fijner als lekker op zondag thuis genieten van lekker eten?!  Verras je vriend(in), vader, moeder, broer, zus, opa, oma, collega of iemand anders die je héél lief vindt dus eens met een heerlijke Valentijn high-tea of een lekker ontbijt! Natuurlijk zijn al onze arrangement weer samengesteld in samenwerking met Keurslager van Hest en Maria Bakt. Bekijk en bestel alle arrangementen online via: http://www.breehees.nl/valentijn

Verbouwing
Zoals jullie weten zijn wij gedurende de winterperiode altijd druk bezig om ons terrein en de accommodaties weer helemaal zomerproof te maken! Dit jaar zijn we tegelijkertijd ook bezig met een grootse verbouwing. Alle “oude” glamping tenten zijn opgeruimd zodat er ruimte is ontstaan voor de bouw van de nieuwe buitenbak. Daarnaast hebben we als doel om dit jaar ons terrein tractor- en autovrij te maken. Ook daar worden alle voorbereidingen voor getroffen.

Kampeerseizoen 2022
Nu we het toch over ons terrein hebben.. Wat zijn wij blij met alle boekingen tot nu toe. We zijn erg trots om te kunnen vertellen dat de zomervakantie bijna helemaal volgeboekt is. Er zijn echt nog maar één of twee plekjes vrij. De boekingen voor de meivakantie stromen ook al binnen, we hebben daar alleen de eerste week nog een paar tenten en twee huisjes beschikbaar. Hemelvaart en Pinksteren is helemaal volgeboekt! Wil je dus nog komen logeren dit jaar? Wacht dan echt geen dag langer en grijp nog snel je kans om één van de laatste plekjes te bemachtigen!

Paarden & Pony’s
Onze lieve Cookie is drachtig zoals jullie weten en zij begint nu dan ook flink dik te worden. We kijken erg uit naar de komst van haar lieve veulentje. Had ik jullie daarnaast al verteld dat we er een nieuwe pony bij hebben? Haar naam is Nika en onze paardenjuf Sam is haar al fijn aan het inrijden zodat jullie haar snel bij ons kunnen bewonderen.

Ons veulen Bontfire is inmiddels van de moeder af. We hebben haar dan ook verplaatst naar de weide bij de ezels en alpaca’s en daar heeft ze het reuze naar haar zin!

Eten bestellen, Breehees bellen 📞
Jullie hebben ons ook deze maand weer goed weten vinden! Gelukkig zijn er inmiddels weer wat versoepelingen doorgevoerd voor de horeca. Ondanks dat we daar natuurlijk SUPER blij mee zijn hebben we door alle goede reacties wel besloten om eten aan huis te blijven bezorgen tijdens de weekenden. Bestel dus ook in februari je favorieten op vrijdag, zaterdag of zondag bij Camping Breehees!

Tot snel! 👋🏼
Paardenjuf Carolien