? Family Food Festival Breehees
Alle corona maatregelen komen te vervallen. Wat een fijn nieuws! Helaas is het door alle onzekerheid omtrent het Corona virus voor ons niet mogelijk geweest om dit jaar een Food Festival te organiseren. Maar niet getreurd, in 2023 gaan we weer knallen! Zet zondag 23 april 2023 alvast in je agenda want dan gaan we er weer een super leuke dag van maken!

? Wandelpony
Yihaa, omdat het dit weekend weer super lekker weer gaat worden kun je niet alleen op zondag maar ook op zaterdag lekker op stap met onze wandelpony. Wacht niet te lang met reserveren want vol = vol. Plaatsje reserveren: https://breehees.nl/product/wandelpony/ 

? Vrijdag 1 april opening terrasseizoen
Op vrijdag 1 april openen we ons terrasseizoen en daar hebben we super veel zin in! Vorige week hebben we de aftrap van het nieuwe seizoen al geopend met ons personeel. We zijn even bij elkaar gekomen om ons terrein helemaal klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Maar ook om met ons team te proosten op de start van een super tof nieuw seizoen. Want wat zouden we toch zonder ze moeten?

Vanaf 1 april is ons terras met speeltuin dus weer geopend op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 10.00 uur. We hopen jullie snel weer te zien!

? Nieuwe website
Jaja, nu je deze blog leest ben je natuurlijk op onze website beland. Is het jou al opgevallen dat we hem weer helemaal hebben opgefrist? Op basis van jullie feedback en onze eigen bevindingen proberen we elk jaar online weer gebruiksvriendelijker te worden en nog completer met de informatie die we online verstrekken. Mocht je nog tips hebben dan horen we dat natuurlijk graag!

? Puppy’s op komst!
Joehoeee, onze Quibus is drachtig en dat is natuurlijk super leuk nieuws! Ze is nog zo fit als een hoentje dus dat is erg fijn. We hopen in de zomer haar lieve pups te verwelkomen. Natuurlijk houden we jullie op de hoogte. En heb je interesse in een pup van onze Quibus? Neem dan gerust contact op!

? Paasbrunch
In samenwerking met onze enige echte Maria Bakt en Keurslagerij Van Hest gaan we dit jaar weer een Paasbrunch organiseren. Zowel op eerste als op tweede Paasdag kun je komen genieten van heel veel lekkers. Onze Paasbrunch organiseren we in eerste lijn natuurlijk voor onze campinggasten. Daarnaast hebben we natuurlijk ook wat plaatsjes vrij voor bezoekers uit de regio. Lijkt het je leuk om hierbij te zijn? Houdt dan onze Social Media kanalen in de gaten, daar vertellen we binnenkort meer over dit leuke event!

Tot snel! ??
Paardenjuf Carolien