Yihaa! We zijn weer geopend. Officieel gezien vanaf 1 april maar we hebben last-minute besloten om op zaterdag 26 maart al een dagje te openen. De zon scheen toen zo lekker en we konden niet meer wachten om jullie weer te ontvangen. En wat hebben we genoten die dag, het was heerlijk druk op ons terras en de kids hebben weer fijn gespeeld in de speeltuin. Onze nieuwe kabelbaan is daar meteen goed in gebruik genomen. Heerlijk om te zien!

? Breehees is weer geopend
Vanaf nu zijn wij op woensdag (beperkte kaart), vrijdag, zaterdag en zondag weer vanaf 10.00 uur geopend. Kom jij binnenkort een bezoekje brengen en op ons terras genieten van een zelf gebakken taartje, lekker Italiaans ijsje, óf een heerlijke lunch of diner? Hopelijk tot snel.

? Paasbrunch
Ook dit jaar organiseren we weer een gezellige Paasbrunch bij Camping Breehees. Op eerste Paasdag zijn we helemaal vol geserveerd maar op tweede Paasdag hebben we nog wat plaatsjes beschikbaar. Lijkt het je leuk om hierbij te zijn? Reserveer dan snel een plaatsje: https://breehees.nl/paasbrunch/

⛺️ Nieuwe FarmCamps tenten
Zoals jullie op onze Social Media kanalen al hebben kunnen volgen is er een team vanuit FarmCamps super hard aan het werk om een super-de-luxe nieuw kampeerveld te voorzien van glamping tenten. Hier komen prachtige Farmtenten te staan welke voorzien zijn van een eigen badkamer met wc en douchevoorziening. De tenten worden dit jaar in gebruik genomen en wij hopen dat onze gasten er lekker in zullen genieten tijdens hun vakantie bij ons.

? Ken jij ze al… onze buitenkansjes?
We hebben al heeeeeel veel boekingen mogen ontvangen en daar zijn we super blij mee! Natuurlijk hebben ook wij weleens last-minutes (die plots vrij komen). Ben jij benieuwd naar onze leuke aanbiedingen / last minutes om gezellig te komen overnachten bij Camping Breehees? Neem dan snel een kijkje: https://breehees.nl/buitenkansjes/

? Puppy’s van Quibus
Onze Quibus is aardig rond aan het worden. Haar buik groeit flink en wij tellen de dagen inmiddels af tot de pups geboren zullen gaan worden. Vanaf nu kan het elke dag zover zijn. Erg spannend dus. We houden jullie natuurlijk op de hoogte als we het kunnen vieren met beschuit en muisjes.

Tot snel! ??
Paardenjuf Carolien