Wat hebben we toch al veel geluk gehad met het weer. Tijdens de Paasdagen, Koningsdag en ook nu in de meivakantie kunnen we regelmatig van een lekker zonnetje genieten. Heeeerlijk!!

? Tijdens schoolvakanties 7 dagen per week geopend
De meivakantie is aangebroken en daarom is Camping Breehees 7 dagen per week vanaf 10.00 uur geopend. Kom dus gezellig langs en breng een bezoekje aan ons terras met speeltuin. Bij lekker weer is het ijspaleis van Maud & Suus, met heerlijk Italiaans ijs, natuurlijk ook geopend.

? Zondag 8 mei – Moederdag
• Voor onze vakantiegangers
Op zondag 8 mei is het weer tijd om alle moeders (extra) in het zonnetje te zetten! Onze vakantiegangers kunnen wij daar een handje mee helpen want voor hen is het mogelijk om een lekker ontbijtje bij ons te bestellen. Denk hierbij aan verse broodjes en croissantjes, kaas, vleeswaren, salades en/ of een lekker aardbeienvlaaitje.

• Voor onze regionale bezoekers
Wil je er op Moederdag lekker op uit trekken? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. Ons terras met speeltuin is vanaf 10.00 uur geopend en Maria Bakt zorgt dat er heerlijk gebak is waar je samen met je (schoon)moeder van kunt genieten.

? Puppy’s van Quibus
Enkele weken geleden is onze Quibus moeder geworden van 4 prachtige pups (Jack Russel). Wat heeft ze hard gewerkt en wat zijn we trots op haar. De pups genieten lekker bij hun moeder en groeien alweer hard. We zijn druk op zoek naar lieve baasjes, dus als je interesse hebt mag je altijd eens contact opnemen met ons.

? Ken jij ze al… onze buitenkansjes?
We hebben al heeeeeel veel boekingen mogen ontvangen en daar zijn we super blij mee! Natuurlijk hebben ook wij weleens last-minutes (die plots vrij komen). Ben jij benieuwd naar onze leuke aanbiedingen / last minutes om gezellig te komen overnachten bij Camping Breehees? Neem dan snel een kijkje: https://breehees.nl/buitenkansjes/

Tot snel! ??
Paardenjuf Carolien