De maand juni is alweer aangebroken en het Pinksterweekend staat dan ook bijna voor de deur. We kijken er alweer naar uit om onze vakantiegangers te verwelkomen en hopen op een heerlijk zonnetje.

De afgelopen weken hebben we natuurlijk ook weer niet stilgezeten. Zo hebben we eind mei een fotoshoot gehad, georganiseerd vanuit FarmCamps. Onze camping, met alle bijbehorende faciliteiten is weer mooi in beeld gebracht. En natuurlijk ook de nieuwe Farmtenten welke dit jaar door FarmCamps geplaatst zijn. We laten jullie binnenkort wat leuke plaatsjes zien van deze shoot!

Meneer de Boer is weer helemaal in zijn element nu het seizoen weer geopend is. Hij heeft met onze gasten al vele leuke tochten gemaakt met de Breese tram en neemt ook regelmatig de tijd om een leuk verhaal voor te lezen aan de kids.

? Toto is geboren!
Één van onze hoogtepunten in mei was natuurlijk de geboorte van ons nieuwe veulentje Toto! Zoals jullie weten was onze lieve Cookie drachtig. Inmiddels huppelt er dus een prachtig veulen langs haar in de wei. Carolien zou Paardenjuf Carolien niet zijn als ze niet een bijzondere naam had bedacht voor dit  zwarte veulen; Toto (van Breehees). Natuurlijk vernoemd naar het bekende Nederlandse dressuurpaard Totilas. Kom jij Toto binnenkort bij ons bewonderen? ?

? Ponykamp 2022
Dit jaar organiseren we niet één maar zelfs twee ponykampen! Op vrijdag 21 oktober start kamp 1 en een weekje later op vrijdag 28 oktober start kamp 2. Ben je benieuwd of wil je jezelf aanmelden? Neem dan snel een kijkje: https://breehees.nl/ponykamp-2022/

? Team Breehees bijscholing
Gedurende het jaar proberen we diverse momenten te prikken om ons team wat bij te scholen. Zo hebben we al vele jaren in juni, tijdens de Goirlese kermis, een leuke gezellige bijscholing die we afsluiten met een rondje over de kermis.

? Zondag 19 juni – Vaderdag
➡️ Voor onze vakantiegangers:
Op zondag 19 juni is het weer tijd om alle vaders (extra) in het zonnetje te zetten! Onze vakantiegangers kunnen wij daar een handje mee helpen want voor hen is het mogelijk om een lekker ontbijtje bij ons te bestellen. Denk hierbij aan verse broodjes en croissantjes, kaas, vleeswaren, salades en/ of een lekker aardbeienvlaaitje. Dit ontbijtje kun je in het “Vaderdag weekend” bij ons op locatie reserveren. Let op; dit is dus uitsluitend te bestellen voor gasten die op onze camping verblijven.

Tot snel! ??
Paardenjuf Carolien