Met een lach en een traan zijn alle pups van onze Quibus de laatste weken één voor één vertrokken naar hun nieuwe baasjes. Ik moet zeggen dat ik een beetje last heb gehad van het ‘lege-nest syndroom’… Maar natuurlijk is het ook super fijn dat ze allemaal een fijn nieuw thuis hebben gevonden.

? Team Breehees
Gedurende het jaar proberen we diverse momenten te prikken om ons team wat bij te scholen. Dit combineren we altijd met een toffe personeelsactiviteit en daar mag een groepsfoto natuurlijk niet ontbreken. Het was weer gezellig!! 

⛱️ 7 dagen per week geopend
Jaaaaaaaaaaa, je leest het goed! Wij zijn vanaf nu weer 7 dagen per week geopend!! Van maandag tot en met zondag kun je vanaf 10.00 uur op ons terras met speeltuin terecht voor een heerlijke kop koffie of thee met versgebakken taart van Maria Bakt. Maar natuurlijk ook voor een ander lekker drankje, lunch, diner of een Italiaans ijsje van het IJspaleis van Maud & Suus.

?‍♂️ Hap en Trap 2022
Afgelopen zondag was het weer zo ver; de (zevende!!) editie van Hap en Trap. In samenwerking met De Commanderie, De Roovertsche Leij, Mozes, De Eetkamer en Klooster Nieuwkerk hebben weer een hele toffe editie neergezet. En zelfs na 7 jaar kan ik zeggen dat dit echt een top evenement is waarbij de samenwerking tussen lokale ondernemers natuurlijk super leuk is. Speciale dank aan alle vrienden, familie en personeelsleden voor hun fantastische inzet bij ons op locatie ?

? Bourgondische zomeravonden
De maand juli is weer aangebroken en dat wil zeggen dat ook de eerste bourgondische zomeravonden weer voor de deur staan. Zoals jullie inmiddels van ons gewend zijn hebben we op de woensdagavonden in juli en augustus namelijk onze gezellige zomeravonden gepland staan. Je geniet op ons terras onbeperkt van gamba’s en spareribs. Alles wordt gecombineerd met een frisse salade en aardappeltjes. De gerechten worden telkens in rondes geserveerd. Een ronde spareribs, een ronde gamba’s enzovoorts. En onbeperkt is ook écht onbeperkt. we blijven lopen totdat je voldaan bent!

Ben jij een vaste bezoeker? Of wil je hier nou onderhand echt eens een keer bij zijn? Reserveer dan een plaatsje voor woensdag 13, 20 of 27 juli via https://breehees.nl/zomeravonden/

? Maak kennis met Daantje
Na een zoektocht van ruim 1,5 jaar hebben we ein-del-ijk een pony gevonden die bij onze dochter Maud past! Haar naam is Daantje en Maud is natuurlijk helemaal in de wolken. Heb jij Daantje al gespot bij ons in de wei?

?️ Boek een last-minute
Heb jij al van onze buitenkansjes gehoord? Dit zijn leuke aanbiedingen en/of last minutes om gezellig te komen overnachten bij Breehees. Soms is er namelijk wegens omstandigheden weleens een annulering of komt er door een andere reden een plaatsje vrij op onze camping of in één van de vakantiehuisjes. Het is natuurlijk sonde om deze plaats dan maar vrij te laten voor die periode. Deze opties bieden we vanaf nu dus aan als “buitenkansjes”. Bekijk hieronder de nieuwste buitenkansjes en wie weet zien we jou binnenkort voor een overnachting bij Breehees: https://breehees.nl/buitenkansjes/

Tot snel! ??
Paardenjuf Carolien