Heeerlijk! We zitten weer midden in het seizoen en er hangt een gezellige sfeer op de camping. Onze Breese bingo, de leuke buitenritten een paardrijlessen, wandelingen met de ezels, voorlezen door Meneer de Boer of lekker marshmallows roosteren bij het kampvuur; het kan ons niet gek genoeg! En onze gasten… die doen gezellig mee!!

? Een ritje op Shadow?
Na vele geweldige jaren was het tijd voor Maud om een andere pony te gaan rijden. Nu Maud helemaal gelukkig is met Daantje was het tijd om ook voor Shadow een fijn “nieuw” plekje te vinden. Maar haar lieve Shadow konden we natuurlijk niet zomaar laten gaan, en daarom zie je haar nu terug tijdens onze rijlessen. Ze heeft het super naar haar zin als lespony en kan niet wachten tot jullie een ritje op haar komen maken!

Daarnaast groeit onze Toto ook echt als kool. We zijn super blij met hem erbij!

? Kom lekker eten tijdens één van de zomeravonden
De eerste drie zomeravonden zijn alweer achter de rug, en wat waren ze gezellig. In augustus hebben we ook nog 3 datums gepland:

– Woensdag 3 augustus
– Woensdag 10 augustus
– Woensdag 17 augustus

Je geniet op ons terras onbeperkt van gamba’s en spareribs. Alles wordt gecombineerd met een frisse salade en aardappeltjes. De gerechten worden telkens in rondes geserveerd. Een ronde spareribs, een ronde gamba’s enzovoorts. En onbeperkt is ook écht onbeperkt. we blijven lopen totdat je voldaan bent!

De zomeravonden in augustus zijn al flink geboekt dus wil je hier nog bij zijn reserveer dan snel een plaatsje: https://breehees.nl/zomeravonden/

? Bezoek ons maisdoolhof
Yihaa!! SuperHuub heeft hard gewerkt en inmiddels is ons maisdoolhof weer geopend. Voor slechts 3 euro mag je dit reusachtige doolhof betreden en ontvang je een startkaart. In het doolhof zijn leuke opdrachten en als je deze goed oplost (en de uitgang weet te vinden!!) maak je kans op een slagroomtaartje van Maria Bakt of onze hoofdprijs. Durf jij dit avontuur aan tussen de metershoge maisplanten?

?️ Boek een buitenkansje
Wil jij last-minute toch nog een leuke tijd beleven op Camping Breehees? Neem dan snel een kijkje tussen onze buitenkansjes. Soms is er namelijk wegens omstandigheden weleens een annulering of komt er door een andere reden een plaatsje vrij op onze camping of in één van de vakantiehuisjes. Bekijk hieronder de nieuwste buitenkansjes en wie weet zien we jou binnenkort voor een overnachting bij Breehees: https://breehees.nl/buitenkansjes/

Tot snel! ??
Paardenjuf Carolien