WAUW! Wat een super hete zomerweken hebben we achter de rug. En het weer is ons nog steeds goedgezind want de zon schijnt ook deze week nog volop. Onze gasten hebben genoten van het goede weer en ondanks deze tropische temperaturen willen we ook ons team even in het zonnetje zetten want zij stonden altijd klaar als het (extra) nodig was!

Door de aanhoudende warmte hebben ook wij met de zogenoemde “tropenroosters” gewerkt om ook onze dieren te beschermen tegen de hitte. We hebben dan ook een aantal keer in de vroege uurtjes een prachtige buitenrit gemaakt! Daarnaast heeft ook Paardenjuf Lisa tijdens de afgelopen weken haar eerste lessen meegedraaid en daar zijn we erg blij mee!

⏰ Gewijzigde openingstijden
Vanaf 5 september gaan we het naseizoen weer in en veranderen dus ook onze openingstijden. We zijn dan weer op woensdag (keuken beperkt open), vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 10.00 uur geopend.

? Bezoek ons maisdoolhof of boek een wandelpony
Ons Maisdoolhof is nog tot 12 september geopend dus kom nog snel langs en baan je weg door de hoge maisplanten. Je maakt nog steeds kans op een lekker taartje van Maria Bakt of onze grote hoofdprijs, en wat dat is dat houden we nog even geheim!! In september hebben we ook weer wat plaatsjes vrij om met onze wandelpony op stap te gaan, wacht dus niet te lang en boek een plaatsje via: https://breehees.nl/product/wandelpony/

? Super leuke zomeravonden
De afgelopen weken hebben we weer een aantal bourgondische zomeravonden gehad waar we onbeperkt spareribs en gamba’s serveren. Door het mooie weer waren ook deze avonden weer extra gezellig en ook bijna allemaal uitverkocht! Bedankt voor jullie komst, wij vonden het erg gezellig!

? Nieuws over Rico
Misschien heb je er al iets van gehoord maar onze lieve Rico is heel ziek geweest en door het oog van de naald gekropen.. Wij zijn ontzettend dankbaar dat onze dierenarts zo snel gehandeld heeft. Veel dank aan onze lieve Angela die al mijn lessen overnam en alle campinggasten die heel attent bleven vragen hoe het ging. Rico is inmiddels geopereerd en herstellende, de vooruitzichten zijn goed!

Elke moeder is natuurlijk trots op haar kinderen en ook ik kan niet achterblijven, zeker niet als het ook nog om de paardensport gaat! Onze Maud heeft aan het NK deelgenomen en ons Suus is kringkampioen springen, wat een toppers!!

Zo, dat was het wel weer even voor nu ?

Tot snel! ??
Paardenjuf Carolien