De herfst is aangebroken en de herfstvakantie komt ook alweer in zicht. Natuurlijk hebben we tijdens deze vakantieperiode weer genoeg leuke dingen voor jullie in petto bij Camping Breehees!

Herfstvakantie
Tijdens de herfstvakantie (17 t/m 30 oktober) is zowel ons terras als de speeltuin dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur geopend. We hopen natuurlijk nog op wat zonnestralen tijdens de vakantieperiode zodat we jullie weer lekker kunnen begroeten bij Camping Breehees. Tot de herfstvakantie aanbreekt zijn wij natuurlijk op woensdag (keuken beperkt open), vrijdag, zaterdag en zondag gewoon vanaf 10.00 uur geopend.

? Wandelpony Halloweentocht ?
Kom jij bij ons griezelen tijdens de herfstvakantie? Het team van Camping Breehees is altijd in voor een feestje. En daarom laten wij Halloween natuurlijk niet zomaar voorbij gaan! In de herfstvakantie kun je samen met je kinderen deelnemen aan onze wandelpony Halloweentocht. Een (leuke!) griezelige wandeltocht door de bossen. Hier speel je met de grappigste spookjes en monstertjes spelletjes en beleef je een leuke speurtocht. Heb je bewezen een écht spookje / monstertje te zijn? Dan ontvang jij een Halloween diploma! Na afloop mag je een cadeautje grabbelen en geniet je van een warme chocomelk. Reserveer nu snel jouw plekje en loop mee met de Wandelpony Halloweentocht!

Op 24, 25, 26 en 27 oktober vertrekt er een tocht om 16.00 uur voor de jongere kids. Dit is gezellig griezelig maar natuurlijk niets om bang voor te zijn en nog fijn in het daglicht. Daarnaast hebben we voor de wat stoerdere kids een tocht als het begint te schemeren om 18.30 uur. Kom jij mee griezelen? Reserveer dan snel een plaatsje via https://breehees.nl/product/halloweentocht-wandelpony/

? Wandelpony
Ben je niet zo van het griezelen? Boek dan op een ander moment in oktober onze wandelpony en loop een door ons uitgezette route door de Breese bossen: https://breehees.nl/product/wandelpony/

? Ponykamp
Tijdens de herfstvakantie organiseren wij ook weer twee ponykampen. De inschrijvingen zijn inmiddels gesloten en we hebben weer een grote groep paardenliefhebbers die deelnemen. Naast alle leuke paardenactiviteiten is de spectaculaire eindshow van elk kamp natuurlijk iets waar we erg naar uit kijken!

? Nieuwe buitenbak
Met het aanbreken van het naseizoen was het voor ons het moment om de verbouwing van onze buitenbak verder voort te zetten. Er is al hard gewerkt en de buitenbak is bijna gereed. Wij kunnen niet wachten tot het zo ver is!

☎️ Eten bestellen? Breehees bellen!
In november gaan we jullie weer informeren over de mogelijkheden om eten bij ons te bestellen en af te halen / aan huis te laten bezorgen in Goirle en Riel. Op dit moment zijn we druk bezig om de menukaart weer samen te stellen met de meest heerlijke voor-, hoofd-, en nagerechten. Binnenkort meer nieuws hierover.

Tot snel! ??
Paardenjuf Carolien