Zo, dat was het weer; vakantieseizoen 2022 zit er helaas op! Wat hebben we dit jaar weer prachtig weer gehad. Zelfs de herfstvakantie en onze ponykampen in oktober hebben we met flink wat zon afgesloten. We willen jullie allemaal dan ook weer hartelijk bedanken voor de bezoekjes en gezelligheid! Nu de winterperiode aanbreekt gaan wij natuurlijk niet stil zitten! Ook nu hebben we genoeg leuks in petto voor jullie:

? We starten vanaf nu met eten bestellen en afhalen / bezorgen!
Na de vele leuke reacties op onze bezorg- en afhaalkaart vorig jaar hebben we ook dit jaar besloten om hier in de winterperiode voor open te blijven. Vanaf nu kun je op vrijdag, zaterdag en zondag dus online eten bij ons bestellen via: www.breehees.nl/eten-bestellen. Je bent altijd welkom om je bestelling zelf af te halen bij Camping Breehees. Bestellingen boven de 20 euro bezorgen wij GRATIS in Goirle en Riel.

? Bestel een high-tea
Maria Bakt stelt de meest heerlijke high-tea pakketten samen vol met heerlijke zelfgemaakte zoete en hartige hapjes. Daarnaast hebben we ook een kids variant. Wil jij ook eens thuis genieten van een high-tea? Plaats dan online een bestelling via https://breehees.nl/product/high-tea/

? Wandelpony Pietentocht
Onze wandelpony’s staan alweer te trappelen om met jullie de bossen in te gaan. In november hebben we nog 3 zondagen beschikbaar om een leuke tocht te wandelen. Daarnaast organiseren we eind november en begin december weer onze wandelpony Pietentocht met extra entertainment door onze pieten en leuke spelletjes onderweg. Interesse? Boek dan snel een pony via https://breehees.nl/product/wandelpony want vol = vol!

? Vakantieseizoen 2023
Wij merken elk jaar een beetje meer dat vakanties in eigen land steeds populairder worden. Wij zijn dan ook erg blij en trots dat we al best wat boekingen voor 2023 hebben staan. Wil je verzekerd zijn van een plaatsje op onze camping? Of natuurlijk komen logeren in een luxe FarmCamps glamping tent of één van onze moderne vakantiehuisjes? Wacht dan niet te lang met boeken. Dit kan al vanaf nu via https://breehees.nl/boek-online/#!/

Tot slot is het natuurlijk ook tof om te vermelden dat we ergens halverwege december gaan starten met de bouw van de buitenbak. We gaan daar zeker nog leuke updates van delen met jullie!!

Tot snel! ??
Paardenjuf Carolien