Over ons

Meneer de Boer, oftewel Sjef Schellekens heeft samen met zijn vrouw Maria vele jaren geleden Camping Breehees opgericht. Vrijwel het hele gezin is door de jaren heen betrokken geweest met activiteiten en/of logeer-mogelijkheden bij Breehees. In 2015 heeft dochter Carolien de camping van haar ouders overgenomen. Samen met haar man Huub, en dochters Maud en Suus, staat zij nu aan het roer van deze gezellige minicamping in Brabant!

Bekijk hier de plattegrond van ons terrein
Of bekijk de virtuele tour

Video’s van Camping Breehees:

Terras met leuke speeltuin voor de kids

Na een lange fietstocht ben je vast toe aan een heerlijk drankje op een gezellig terras. Camping Breehees is een ideale tussenstop tijdens een wandeling of fietstocht in de omgeving. Uitgestrekte bossen, weiden en vennen, je vindt ze allemaal op zeer korte afstand van ons terras. Geniet bij ons van een taartje, ijsje, lunch of diner!

En de kinderen? Die vermaken zich ondertussen prima in de speeltuin! Ze klimmen en klauteren over de speeltoestellen en maken de mooiste zandkastelen in de enorme zandbak. De speeltuin is afgesloten en het terras biedt direct zicht op de speeltuin, want de veiligheid van de kinderen staat bij ons, vanzelfsprekend, voorop! Daarom zijn onze speeltoestellen gekeurd door SpeelTopVeilig en voldoen ze altijd aan het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen.

Onze mascottes!

De mascottes van Camping Breehees die altijd te vinden zijn op of rondom het terrein stellen zich graag aan je voor!

Paardenjuf Carolien
Deze paardenjuf is dagelijks in en rondom de paardenstal te vinden waar alle paarden en pony’s van Camping Breehees gestald staan. Bij ons kunnen de campinggasten namelijk lekker knuffelen met de paarden en pony’s, helpen bij de verzorging of een ritje maken in de paardenbak. Paardenjuf Carolien verzorgt de lessen en begeleid de kids. Gedurende het campingseizoen kunnen alle gasten een heus paardendiploma winnen. Hiervoor moeten ze natuurlijk wel wat lessen volgen bij Paardenjuf Carolien.

SuperHuub
SuperHuub neemt bezoekers van Camping Breehees mee op avontuur! Samen met Meneer de Boer laat hij iedereen kennis maken met de dagelijkse gang van zaken op de boerderij. Koeien en kalfjes voeren en knuffelen, samen de omgeving verkennen met de Breese Tram en zo nu en dan een kinderfeestje. SuperHuub vermaakt zich Super bij Camping Breehees!

Meneer de Boer
Wie Camping Breehees zegt, zegt Meneer de Boer! Meneer de Boer is, samen met zijn maatje SuperHuub, het sleutelfiguur van de camping. Daarnaast neemt Meneer de Boer de kinderen op de camping mee op sleeptouw. Laat hij ze ontdekken, spelen en leren over het boerderijleven. De omgeving ontdekken? Dat doet Meneer de Boer samen met de bezoekers van de camping met een ritje in de Breese Tram. Ga jij mee ‘On tour met Meneer de Boer’?

Maria Bakt
Mevrouw de Boer heeft al jarenlang een passie voor het bakken van taarten en gebakjes. “Maria Bakt” kon als mascotte dus zeker niet ontbreken! Geniet op ons terras van de meest heerlijke taarten, koekjes en gebakjes. Alle taarten worden bereid met verse ingrediënten van het land. Ben je jarig tijdens je vakantie bij Camping Breehees? Of heb je iets anders te vieren? Schakel ook dan de hulp in van Maria Bakt, zij weet als geen ander voor elke aangelegenheid wat lekkers uit haar hoed te toveren!