BreeSjezen

Nieuw bij Breehees is de toffe sportieve activiteit: BreeSjezen! BreeSjezen is iets wat je echt gedaan moet hebben! Het is stoer, gaaf en ontzettend leuk om te doen. Je gaat met een step (elektrisch) de bossen in om een gave tocht te rijden. Dit is voor iedereen te doen vanaf 16 jaar en we passen het tempo aan naar de groep. Ben je bijvoorbeeld niet bang om vies te worden? Dan ga je een ruige tocht maken. Maar wil je liever ontspannen en van de natuur genieten? Ook dat kan, we raden dan de rustige variant aan. Aangezien de steps 25 km/h kunnen is deze activiteit te boeken voor personen vanaf 16 jaar. BreeSjezen is te boeken voor groepen tot maximaal 20 personen. Ben je met een groter gezelschap? Geen probleem, dan is het een idee om deze activiteit met een andere activiteit te combineren. Je wisselt dan halverwege het programma om. Je hebt natuurlijk de mogelijkheid om onderweg opdrachten uit te voeren of te drinken / eten. De ideale invulling voor een dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Een BreeSjees tocht duurt gemiddeld 2 uur (inclusief uitleg) en is ook te combineren als arrangement met afsluitend een barbecue of buffet. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Prijs
wil je met een groep komen Breesjezen? Voor groepen vanaf 10 personen hanteren wij een extra scherpe prijs van €22,50 per persoon. Als je Breesjezen in combinatie met een arrangement bij ons boekt dan hanteren wij €17,50 per persoon.

Plaats een reservering en neem deel aan BreeSjezen!