BreeSjezen

Nieuw bij Breehees is de toffe sportieve activiteit: BreeSjezen! BreeSjezen is iets wat je echt gedaan moet hebben! Het is stoer, gaaf en ontzettend leuk om te doen. Je gaat met een step (elektrisch) de bossen in om een gave tocht te rijden. Dit is voor iedereen te doen vanaf 16 jaar en we passen het tempo aan naar de groep. Ben je bijvoorbeeld niet bang om vies te worden? Dan ga je een ruige tocht maken. Maar wil je liever ontspannen en van de natuur genieten? Ook dat kan, we raden dan de rustige variant aan. Aangezien de steps 25 km/h kunnen is deze activiteit te boeken voor personen vanaf 16 jaar. BreeSjezen is te boeken voor groepen tot maximaal 20 personen. Ben je met een groter gezelschap? Geen probleem, dan is het een idee om deze activiteit met een andere activiteit te combineren. Je wisselt dan halverwege het programma om. Je hebt natuurlijk de mogelijkheid om onderweg opdrachten uit te voeren of te drinken / eten. De ideale invulling voor een dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Een BreeSjees tocht duurt gemiddeld 2 uur (inclusief uitleg) en is ook te combineren als arrangement met afsluitend een barbecue of buffet. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Spelregels

– Aangezien de steps 25 km/h kunnen is deze activiteit te boeken voor personen vanaf 16 jaar.
– Tijdens het BreeSjezen dien je een helm van ons te dragen
– De maximale belasting per step is 120 kg.
– BreeSjezen is te reserveren voor groepen vanaf 10 personen. Minder personen? Dat kan ook! Informeer dan naar onze speciale tarieven.

Breesjezen in November of december.
Wij zijn in november en december elke zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur open. Je kunt je per persoon aanmelden om bij ons te komen Breesjezen. Wij stellen dan een leuke groep samen. Aangezien we lekker buiten zijn kunnen we voldoende afstand bewaren etc. De gestelde maatregelen nemen wij dus zeker in acht. Wil jij aan deze stoere activiteit deelnemen? Meld je dan nu aan!

Kosten: 17,50 euro p.p.
Extra leuk: bij deelname aan deze activiteit ontvang je in november en december van ons voorafgaand of erna een gratis warme chocolademelk! 

Plaats een reservering en neem deel aan BreeSjezen!
wil je met een groep komen BreeSjezen? Voor groepen vanaf 10 personen hanteren wij een extra scherpe prijs van €22,50 per persoon. Als je BreeSjezen in combinatie met een arrangement bij ons boekt dan hanteren wij €17,50 per persoon.