Veelgestelde vragen over het Coronavirus

Na alle berichtgeving rondom het Coronavirus kunnen we ons voorstellen dat er meerdere vragen zijn met betrekking tot jullie (geboekte) vakantie. Op deze pagina houden we je op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Let op! Onderstaande maatregelen en protocol kunnen op basis van de ontwikkelingen worden aangepast. Houd daarom deze pagina in de gaten voor de laatste info vanuit Camping Breehees.

We verzoeken je om eventuele vragen te stellen via info@breehees.nl. We doen ons uiterste best om jullie zo snel mogelijk te helpen en alle vragen te beantwoorden.

Kan ik mijn vakantie gewoon boeken?

We kunnen natuurlijk niet in de toekomst kijken, maar we houden nauwlettend in de gaten hoe het virus zich ontwikkelt en wat de impact zou kunnen zijn op jouw vakantie. Mocht de situatie zich zo wijzigen dat jouw vakantie niet door kan gaan, dan kan er kosteloos worden omgeboekt. Wij volgen de maatregelen op die op dit moment gelden vanuit de overheid en onze gemeente. Bekijk de voorwaarden onderaan deze pagina.

Ik heb een vakantie bij jullie geboekt. Gaat deze nog door?

Onze camping is geopend. Vakanties kunnen dus, rekening houdende met de geldende maatregelen vanuit de overheid, onze gemeente en het RIVM, gewoon doorgaan.

Kan ik kosteloos annuleren?

We adviseren je om altijd eerst je eigen reis- en/of annuleringsverzekering te raadplegen voor meer informatie over het annuleren van jouw vakantie. Het annuleren van jouw vakantie bij Camping Breehees vanwege het coronavirus is mogelijk, maar niet kosteloos. Hiervoor gelden onze boekingsvoorwaarden.

Wat zijn de afspraken bij Camping Breehees wat betreft gezondheid?

Wij houden ziekmeldingen of ziekteverschijnselen binnen ons gezin of team nauwlettend in de gaten. In geval van twijfel over de situatie bij Camping Breehees (op de boerderij) wordt in overleg besloten welke maatregelen moeten worden getroffen en wordt bekeken of het nodig is om de boerderij tijdelijk te sluiten. In dit geval worden gasten die bij ons geboekt hebben hier direct over geïnformeerd en kan er kosteloos worden omgeboekt. Ook bij ons gaat gezondheid en veiligheid voor alles.

Ik voel me niet zo lekker, wat nu?

Mocht jij of iemand in jouw reisgezelschap/directe omgeving last hebben van klachten die gerelateerd zijn aan die van het Coronavirus (hoesten, keelpijn, koorts), dan moeten we je helaas verzoeken thuis te blijven. Neem contact op via info@breehees.nl om je vakantie kosteloos om te boeken naar een andere periode. Bekijk de voorwaarden onderaan deze pagina.

Zijn er privé-sanitair gebouwen?

Superhuub en zijn beste vriend superklusser Bas hebben hard gewerkt en onze campingplaatsen voorzien van super-de-luxe privé sanitair gebouwtjes. Vanaf nu kun je tijdens je bezoek altijd gebruik maken van privé-sanitair (toilet, wastafel en douche) en dit ligt direct naast de campingplaats. Een superfijne upgrade dus!!

Wat zijn de voorwaarden?

Voorwaarden annuleren
Het annuleren van jouw vakantie bij Camping Breehees vanwege het coronavirus is mogelijk, maar niet kosteloos. Hiervoor gelden onze boekingsvoorwaarden. Check waar mogelijk natuurlijk ook goed je eigen annuleringsverzekering. We informeren onze gasten per e-mail.

Vakantie omboeken of annuleren?
Wil je een geboekte vakantie liever annuleren? Dat is mogelijk. Wij bieden namelijk de mogelijkheid om een voucher aan te vragen. Dit kan via info@breehees.nl. Deze voucher bestaat uit een saldo (ter waarde van je huidige aanbetaling), een activeringscode en een geldigheidsperiode van twee jaar. Deze voucher kun je vervolgens online activeren bij het boeken van een nieuwe vakantie. Mocht je hier gebruik van willen maken dan willen we je vragen de volgende gegevens in je e-mail mee te sturen:

– Boekingsnummer
– Achternaam
– Aankomstdatum huidige boeking

Let op: wij doen er alles om deze voucher zo snel mogelijk toe te sturen. We vragen jullie om er rekening mee te houden dat het enkele dagen kan duren voordat de voucher per e-mail bij je binnenkomt. Daarnaast hebben we in het verleden gemerkt dat sommige vakantiegasten onze e-mails in hun spam-box ontvangen. Controleer dit dus ook goed.

Kunnen wij je helpen…

Stel hier je vraag!