❄️ Wintertijd    🍔 Eten bestellen    🐎 Wandelpony

high-tea

gezellig kopje thee?

high-tea to go

In samenwerking met Maria Bakt kun je ook bij ons terecht voor een high-tea. Heerlijk zoete en hartige hapjes, fruit en een lekkere verse smoothie! Je kunt deze high-tea ‘to go’ zelf thuis uitbreiden met thee en koffie mits je deze niet op ons gezellige terras nuttigt natuurlijk! 

High-tea’s kunnen op vrijdag, zaterdag en zondag worden afgehaald vanaf 10.00

 

Wil je op ons terras genieten van een high-tea? Dat kan! Bel dan van te voren naar 06 10 00 34 31 om de high-tea te reserveren en je voorkeuren (normaal/babyshower/new mom) en de datum door te geven. Op ons terras kun je elke dag een high-tea nuttigen mits deze van te voren gereserveerd is. 

High tea To Go – Kids - klik hier

Omdat we zoveel leuke reacties kregen hebben we ook een heerlijke kids-variant gemaakt van onze high tea. Zeker een aanrader om eens te proberen!
De high tea voor kids dient altijd samen met een volwassen high tea besteld te worden!

High tea Compleet - klik hier

Wil je echt een complete high tea bestellen? Ook dat kan! Voor € 14,95 meerprijs kunnen we een complete set incl. servetten bordjes, een etagère, een leuk tafelkleedje en bestek leveren. 

High tea Babyshower - klik hier

Wil je graag iemand verrassen met een babyshower? Bij Camping Breehees is het mogelijk om een Babyshower high tea te bestellen met alle benodigdheden voor een geslaagde dag. In samenwerking met Maria Bakt hebben we een box samengesteld vol lekkere hapjes.

De box is te bestellen per 2 personen. Je hebt keuze uit de normale box met alleen hapjes en een drankje of de deluxe box met hapjes en een drankje en een compleet feestpakket. Bij het bestellen van de box kun je kiezen uit een box voor een jongen, een box voor een meisje of een verrassingsbox; geslacht nog onbekend.

High tea New Mom - klik hier

Het is ook mogelijk om een New Mom high tea te bestellen voor als het kindje net geboren is! Zo kun je de kersverse moeder speciaal in de watten leggen met lekker desembrood met zalm, carpaccio en een flesje champagne. Een complete box gevuld met lekkere hapjes waar de mama negen maanden naar uitgekeken heeft!

Kunnen wij je helpen…

Stel hier je vraag!