Maria Bakt
Geniet van heerlijke zelf gebakken taarten en vlaaien!

Maria Schellekens heeft al jarenlang een passie voor het bakken van taarten en gebakjes. Onder de naam Maria Bakt creëert zij de meest heerlijke zoetigheden, welke je dagelijks kunt proeven bij Camping Breehees. Maria laat je graag kennismaken met haar taarten uit de eigen keuken van Breehees. Alle taarten worden bereid met verse ingrediënten van het land. Wil je een activiteit boeken bij Breehees in combinatie met een lekker taartje? Genieten op ons terras van een gebakje? Of een taart voor een speciale aangelegenheid thuis laten maken? Dat is allemaal mogelijk! Informeer gerust eens bij Maria wat zij voor je kan betekenen. Ze denkt graag met je mee.

Prijslijst Maria Bakt

Hier hebben wij verschillende mogelijkheden voor je op een rijtje gezet. Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk. Heb je vragen of ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan gerust eens contact op met Maria via mariabakt@gmail.com.

Een fotoimpressie

Bekijk hier een aantal foto’s van de mooie creaties die Maria Bakt. Als je een vraag hebt of geïnformeerd wil worden over de mogelijkheden, twijfel dan niet om contact op te nemen.