Paardrijlessen voor kids

Zowel voor beginners als voor gevorderden!

Boek nu een les in de carnavalsvakantie!!
Is je zoon of dochter helemaal gek van paarden maar nog niet oud genoeg voor de officiële lessen? Of heeft hij / zij al wel wat ervaring en vinden ze het gewoon leuk om eens een lesje te komen volgen? Neem dan eens deel aan onze speciale kinderpaardrijlessen. Dit is speciaal voor jonge ruitertjes vanaf 5 jaar tot en met 10 / 12 jaar. Je geniet van (misschien wel je eerste?) paardenervaring en natuurlijk is er voorafgaand aan de les ook ruimte om de paarden te borstelen en vertroetelen.

Paardenles arrangement
• Tijdsduur les: 1 uur onder leiding van een professionele paardenjuf We starten met 15 minuten opzadelen en borstelen en gaan vervolgens 45 minuten rijden
in groepsverband. De lessen zijn helemaal aangepast aan de jonge leeftijd van de deelnemers. Om deel te kunnen nemen is er altijd een volwassen begeleider nodig welke de pony mee vasthoudt en begeleidt. De kinderen leren spelenderwijs om te gaan met de verschillende bewegingen en gangen van de pony. In groepsverband worden er oefeningetjes gedaan in stap, mogen zij een stukje draven en worden er spelletjes gespeeld!

• Benodigdheden: het is van belang dat je zoon of dochter comfortabele kleding draagt; een lange broek is verplicht met paardrijlaarsjes of regenlaarsjes. Voor de naast lopende begeleider adviseren wij ook stevige schoenen. De kinderen ontvangen op locatie van ons een cap welke zij tijdens de les mogen dragen.

• Locatie: Camping Breehees in Goirle. Kosten: 22,50 euro per persoon (1 kind inclusief begeleider) per les.

Boek een kinderles voor beginners
Boek een kinderles voor gevorderden

Aanmelden!

Grijp nu je kans en boek bij ons je eerste ponyervaring tijdens de carnavalsvakantie op donderdag 23 februari, vrijdag 24 februari of zaterdag 25 februari.
Klik hieronder op de button naar keuze voor meer informatie en / of het reserveren van een les.

Boek een kinderles voor beginners
Boek een kinderles voor gevorderden