Wandel- en GPS tochten2019-02-08T13:55:44+00:00

Wandel- en GPS tochten
Door bosgebieden, heidevelden en oer-Hollandse akkers

Vanuit Camping Breehees ben je op loopafstand van prachtige bosgebieden, uitgestrekte heide velden, vennen en oer-Hollandse akkers. Een ideale omgeving voor een heerlijke wandeltocht in de vrije natuur dus! Camping Breehees stuurt je op pad met een goedgevulde boeren knapzak, vol met lekkernijen, zodat je op een prettige manier de omgeving kunt verkennen! Ga je liever gericht op pad? Dan zijn de talloze GPS-tochten van Camping Breehees iets voor je! Starten doe je vanaf de Camping of vanaf ons zusterbedrijf Eetcafé Den Overkant.

Deelname aan een wandeltocht of GPS-tocht kost 6 euro per persoon. Heerlijk uitgewaaid? Dan zal je wel honger hebben! Schuif aan en geniet bij zowel Den Overkant als bij OpBreehees van de lekkerste maaltijden en heerlijke hapjes! Succes verzekerd! Neem voor meer informatie gerust eens contact op!

Hapje eten en drinken!
Een gezellige activiteit afsluiten met een BBQ, buffet of diner? Dat kan ook bij ons! Kijk maar eens op onze pagina met eten & drinken! Of je nu zin hebt in een lunch, high-tea, diner, buffet of barbecue, vanuit OpBreehees kunnen wij je altijd voorzien van een lekker hapje of drankje!

Plaats een reservering en neem deel aan onze wandel- of GPS tochten.

  • :