Wie is de Mol van Breehees?

Tijdens deze game van ruim 2 uur gaan jullie in teams tegen elkaar strijden. Dit doen jullie door het uitvoeren van diverse ludieke opdrachten. Sommigen doen jullie met jullie eigen team maar er zullen ook zogenaamde challenges plaatsvinden tegen het andere team. Met al deze opdrachten is natuurlijk veel geld te verdienen. Het team wat aan het einde het meeste geld heeft verdient wint het spel en daarmee uiteraard een leuke prijs!

Maar let op! Er zit een mol in je team die de boel zal proberen te saboteren! En het is aan jullie om erachter te komen wie dit is. Houd je oren en ogen dus goed open want het kan iedereen zijn!! Die collega waaraan je normaal alles verteld is nu misschien wel niet te vertrouwen. En je vriendin die anders nogal op de voorgrond is houdt zich nu wel erg rustig…. Tja alles is verdacht tijdens deze spannende game!

Dit zorgt vaak voor leuke en hilarische situaties. Kortom een leuke en afwisselende game. Ideaal als activiteit voor een bedrijfsuitje, familiedag en vrijgezellenfeest! Minimaal aantal deelnemers: 15 personen. Tijdsduur: 2 uur (inclusief pauze tijdens het spel). Kosten: €20.00 per persoon.

Hapje eten en drinken!
Een gezellige activiteit afsluiten met een BBQ, buffet of diner? Dat kan ook bij ons! Kijk maar eens op onze pagina met eten & drinken! Of je nu zin hebt in een lunch, high-tea, diner, buffet of barbecue, vanuit OpBreehees kunnen wij je altijd voorzien van een lekker hapje of drankje!

Plaats een reservering en neem deel aan Wie is de Mol van Breehees?!

  • :