❄️ Wintertijd    🍔 Eten bestellen    🐎 Wandelpony

Warme chocomel en iets lekkers

WinterTijd bij Camping Breehees!

Brrr… de wintertijd is weer aangebroken! Dat betekent kou, maar ook zéker gezelligheid! Tijdens WinterTijd kun je in het weekend nog steeds bij Camping Breehees terecht voor een gezellig dagje uit met je gezin. We vertellen je graag wat er allemaal te doen is!

• Een winters rondje op een wandelpony tijdens WinterTijd
• Maak het thuis gezellig met een High Tea To Go!
• De lekkerste maaltijden afhalen of laten bezorgen bij Camping Breehees

Wandelen met jouw favoriete pony’s

Een winters rondje op een wandelpony tijdens WinterTijd

Ga de natuur in met een lieve, betrouwbare wandelpony! Je maakt een prachtige, winterse tocht van ongeveer 1,5 uur. Wij hebben alvast een leuke route voor je uitgezet, zodat jullie zelf op pad kunnen met de wandelpony. Wat een avontuur!

Maak het thuis gezellig met een High Tea To Go!

Bij Camping Breehees kun je een complete high tea bestellen, hoe leuk is dat?! In samenwerking met Maria Bakt hebben we de lekkerste zoete en hartige hapjes bereid. Je krijgt er zelfs een verse smoothie bij! Zo kun jij thuis samen met je gezelschap genieten van een geweldige high tea. Bestel jouw high tea hier!

De lekkerste maaltijden afhalen of laten bezorgen bij Camping Breehees

Thuis genieten van de lekkere gerechten van Camping Breehees? Dat is mogelijk! Je kunt de hele week een bestelling plaatsen. De afhaalmogelijkheden zijn op vrijdag, zaterdag en zondag. Ben je niet in de gelegenheid om af te halen? Geen zorgen: we hebben een bezorgservice! Bestellingen boven de €20,- bezorgen wij gratis in Goirle en Tilburg.

Kunnen wij je helpen…

Stel hier je vraag!