De zomervakantie is weer in volle gang en dat merk je gelijk bij Camping Breehees. Het is een gezellige boel en naast onze vakantiegasten zien we ook weer veel gezichten uit de regio terug op ons terras. Super leuk om weer zo’n gezellige drukte te hebben op onze camping!

Nieuw vriendje; Malle Maaike
Paardenjuf Carolien is super TROTS! Ze heeft er namelijk weer een nieuw “vriendje” bij!! En dat is niemand minder dan “Malle Maaike”. Onze Malle Maaike is alweer 5 jaar een vast gezicht bij Camping Breehees, en dan natuurlijk met name in en rondom de paardenstallen. Dat mocht gevierd worden en daarom introduceren wij nu dit nieuwste icoon van Camping Breehees.

Last-minute boeken?
We zijn alweer halverwege de (school)vakantie, maar ook in augustus hebben wij nog interessante last-minutes beschikbaar om gezellig op onze camping te verblijven. Wil je er dus nog even tussenuit? Kijk dan snel of er nog interessante datum / aanbieding tussenstaat voor je https://breehees.nl/buitenkansjes/

Nieuwe menukaart
Heb je ze al gespot op ons terras? Wij hebben een nieuwe lunch- en dinerkaart! Ons terras met speeltuin is dagelijks vanaf 10.00 uur geopend. Maria Bakt zorgt elke dag voor lekker gebak en ook ons ijspaleis met Italiaans ijs is geopend. Heb jij bijvoorbeeld onze nieuwste smaak “bastogne” of de onder de kids populaire “unicorn” al geproefd?

Zomeravonden
De eerste twee zomeravonden hebben we weer achter de rug. Het waren twee top-avonden; super zonnig en helemaal volgeboekt! We hadden niet beter kunnen starten. Er staan nog drie zomeravonden op de planning welke ook al zo goed als volgeboekt zijn!! Wil je dus verzekerd zijn van een plaatsje, reserveer dan snel een tafeltje via https://breehees.nl/product/zomeravonden/. Is het volgeboekt maar ben je toch benieuwd of we nog een gaatje hebben? Tel. 0610003431 en vraag naar Carolien!

Paardennieuws
Als je Camping Breehees bezoekt zie je ons pony’s en paarden al vrolijk door de wei galopperen. Ook onze veulentjes hebben hun draai al helemaal gevonden. Kom gerust een kijkje nemen bij onze paarden wei  als je ons terras met speeltuin bezoekt! En ben je echt helemaal dol op paarden? We hebben nog enkele plaatsjes vrij in onze ponykampen eind oktober; https://breehees.nl/ponykamp-2024/

Kom je binnenkort een terrasje pikken?
Gezellig!

Groetjes
Paardenjuf Carolien