Verjaardag vieren?

Vier je verjaardag bij ons

Verjaardag vieren? Dit doe je bij Camping Breehees! Hier hebben we voor ieder wat wils! Een grote speeltuin voor de kleintjes en een (deels overdekte) terras voor een hapje, drankje, barbecue of buffet. Om de dag helemaal compleet te maken hebben we ook allerlei leuke activiteiten die je in groepsverband kunt boeken. Zowel jong als oud kan dus bij ons terecht voor een super gezellige verjaardag.

Kies een activiteit naar keuze
Liever een sportief feest geven? Ook dit is mogelijk, we bieden talloze activiteiten! Met vrienden en familie XL-Games spelen of liever lasergamen? Het kan allemaal! Kies een activiteit die bij je past of stel een arrangement op maat samen. Team Breehees adviseert je graag over de mogelijkheden zodat je een verjaardag zult vieren om nooit te vergeten!

Sluit je verjaardag af met een lunch of diner
Een verjaardag kun je ook heerlijk bij ons afsluiten met een lekkere lunch, diner, barbecue of een (thema)buffet. We hebben een uitgebreide menukaart en gaan graag eens met je rond de tafel om je wensen te bespreken. Na een (mid)dagje Breehees nog niet genoeg genoten? Boek dan een overnachting bij in een van onze vakantiehuisjes of op de camping.

Bekijk onze actuele openingstijden

Kunnen wij je helpen…