Buitenkansjes

Heb jij al van onze buitenkansjes gehoord? Dit zijn leuke aanbiedingen en/of last minutes om gezellig te komen overnachten bij Breehees. Soms is er namelijk wegens omstandigheden weleens een annulering of komt er door een andere reden een plaatsje vrij op onze camping of in één van de vakantiehuisjes. Het is natuurlijk sonde om deze plaats dan maar vrij te laten voor die periode. Deze opties bieden we vanaf nu dus aan als “buitenkansjes”. Hieronder zie je een overzicht van deze speciale buitenkansjes, natuurlijk tegen extra scherpe prijzen.

Heb je iets gezien wat je zou willen boeken? Neem dan snel contact op met Camping Breehees via T. 06 1000 3431 / info@breehees.nl.
Weg is weg, dus ben er snel bij want wie het eerst komt het eerst maalt. Voor meer informatie kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen!

Camping

“Naseizoensplek”
vanaf september 2023 t/m oktober 2023 *

Prijs: 850,-
Op basis van 2 volwassenen en 2 kinderen
Deze naseizoensplaats is niet overdraagbaar.

* In het weekend van 13 en 20 oktober organiseren wij een ponykamp. Er is dan dus wat meer bedrijvigheid op het veld, de kantine en de paardenbak.

/////////////////////////////////////////////////////

Pasen 2023
4 kampeerplaatsen beschikbaar met privé sanitair.
Informeer naar de mogelijkheden.

Vakantiehuis

We hebben nog 1 vakantiehuisje geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen beschikbaar tijdens Hemelvaart 2023. Van donderdag 18 mei t/m zondag 21 mei. Prijs: 704,-.

Farmcamps luxe tenten

Op dit moment zijn er geen buitenkansjes te reserveren voor onze luxe tenten.