Buitenkansjes

Heb jij al van onze buitenkansjes gehoord? Dit zijn leuke aanbiedingen en/of last minutes om gezellig te komen overnachten bij Breehees. Soms is er namelijk wegens omstandigheden weleens een annulering of komt er door een andere reden een plaatsje vrij op onze camping of in één van de vakantiehuisjes. Het is natuurlijk sonde om deze plaats dan maar vrij te laten voor die periode. Deze opties bieden we vanaf nu dus aan als “buitenkansjes”. Hieronder zie je een overzicht van deze speciale buitenkansjes, natuurlijk tegen extra scherpe prijzen.

Heb je iets gezien wat je zou willen boeken? Neem dan snel contact op met Camping Breehees via T. 06 1000 3431 / info@breehees.nl.
Weg is weg, dus ben er snel bij want wie het eerst komt het eerst maalt. Voor meer informatie kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen!

Camping

Pasen 2024
Diverse campingplaatsen met en zonder sanitair beschikbaar. Extra leuk: we hebben tijdens het Paasweekend leuke (Paas)activiteiten, maar ook paardrijlessen in onze nieuwe overdekte paardenbak etc.

Vakantiehuis

Februari 2024
Weekendje weg in februari? Boek dan een vakantiehuisje. Diverse opties beschikbaar!

Farmcamps luxe tenten

Op dit moment hebben we geen buitenkansjes beschikbaar