Club Breehees

Alle ruiters zijn welkom!

Wij zijn een FNRS Manege en rijvereniging in één. Heb jij een eigen paard of pony en wil je lid worden van onze club? Dan ben je van harte welkom! ❤️ Vind je wedstrijden nog wat spannend? Kom dan gewoon lekker rijden op onze clubavonden en neem deel aan gezellige activiteiten! Voor meer informatie over Club Breehees kun je mailen naar info@breehees.nl of bellen naar 06 10 00 34 31.

Ontstaan van Club Breehees

Paardenjuf Carolien wilde dolgraag een ponyclub oprichten en daarom heeft zij contact opgenomen met de KHNS (Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie). 
 
De KHNS vond het voor Breehees interessanter om FNRS-lid (Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra) te worden. Na een goed gesprek, was de beslissing snel gemaakt, want zo was er de mogelijkheid een eigen ruitersport vereniging op te richten op Breehees! ????
Ondanks de keuze om uiteindelijk FNRS-lid te worden is Breehees ook officieel lid van de KNHS en hebben we met zijn allen de keuring om lid te worden van de stichting veilige paardensport glansrijk doorlopen. 
 

Door met de ruiteropleiding te gaan werken kunnen we jonge ruiters motiveren om wedstrijden te gaan rijden. Paardenjuf Carolien hoopt dan ook dat ze in de toekomst kinderen die op vakantie zijn bij Breehees F-proeven kan laten rijden!

Wil jij lid worden van Club Breehees? ????
Schrijf je dan in! We zetten de kosten even voor je op een rijtje:

KNHS kosten:
Lidmaatschapkosten van € 25,75 voor paarden en pony’s om je aan te sluiten bij de KHNS.

Club Breehees kosten:
Lidmaatschapkosten van € 30,- per jaar tot 12 jaar / Lidmaatschapkosten van € 50,- per jaar vanaf 12 jaar. Hiervoor mag je deelnemen aan gezellige activiteiten, zoals een BBQ-avond en ontvang je een Club Breehees jas!

Kosten paarden:
Losse startkaarten voor een jaar € 118,-
Losse startkaarten voor een maand € 49,-
Losse startkaarten voor een week € 29,25
Losse startkaart voor een dag € 19,50

Kosten pony’s:
Losse startkaarten voor een jaar € 92,50
Losse startkaarten voor een maand € 39,-
Losse startkaarten voor een week € 29,25
Losse startkaart voor een dag € 19,50