Dineren bij Breehees

Na een lange fietstocht ben je vast toe aan een heerlijk drankje op een gezellig terras. Camping Breehees is een ideale tussenstop tijdens een wandeling of fietstocht in de omgeving. Uitgestrekte bossen, weiden en vennen, je vindt ze allemaal op zeer korte afstand van ons terras. Geniet bij ons van een vers taartje, verfrissend ijsje, óf een heerlijke lunch of diner!

En de kinderen? Die vermaken zich ondertussen prima in de speeltuin! Ze klimmen en klauteren over de speeltoestellen en maken de mooiste zandkastelen in de enorme zandbak. De speeltuin is afgesloten en het terras biedt direct zicht op de speeltuin aangezien de veiligheid van de kinderen bij ons vanzelfsprekend voorop staat! 

Openingstijden:
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10.00 uur – 20.00 uur (met een beperkte kaart)
Donderdag Gesloten
Vrijdag 10.00 uur – 21.00 uur (LET OP! De keuken is tot 20.00 uur geopend.)
Zaterdag 10.00 uur – 21.00 uur (LET OP! De keuken is tot 20.00 uur geopend.)
Zondag 10.00 uur – 21.00 uur (LET OP! De keuken is tot 20.00 uur geopend.)
Tijdens kindervakanties en op feestdagen zijn we ook geopend. 

Op dit moment zijn we gestopt met het bezorgen en afhalen van ontbijtjes en diners. Alle high-tea’s zijn te bestellen op vrijdag, zaterdag en zondag. Een high-tea kun je alleen afhalen vanaf 10.00 uur. Uiteraard kun je op ons terras ook genieten van een high-tea. Zorg dan wel dat je deze van tevoren gereserveerd hebt via 06 10 00 34 31.