Onze menukaart

De menukaart met lekker eten en drinken

Onze menukaart is gevuld met de meest heerlijke drankjes, snacks, lunchgerechten, dinergerechten en ijsjes voor jong en oud. Na een lange wandel-, of fietstocht ben je vast toe aan een heerlijk drankje op een gezellig terras met een uitgebreide menukaart. Camping Breehees is een ideale tussenstop tijdens een wandeling of fietstocht in de omgeving. Uitgestrekte bossen, weiden en vennen, je vindt ze allemaal op zeer korte afstand van ons terras. Geniet tussendoor of daarna bij ons van een zelf gebakken taartje, lekker Italiaans ijsje, óf een heerlijke lunch of diner! Dit alles is natuurlijk terug te vinden in onze uitgebreide menukaart.

En de kinderen? Die vermaken zich ondertussen prima in de grootste speeltuin van Goirle! Ze klimmen en klauteren over de speeltoestellen en maken de mooiste zandkastelen in de enorme zandbak. Daarnaast hebben we een spiksplinternieuwe kabelbaan, en vergeet ons luchtkussen niet waar je heerlijk op kunt springen. De speeltuin is afgesloten en het terras biedt direct zicht op de speeltuin aangezien de veiligheid van de kinderen bij ons vanzelfsprekend voorop staat!

Op woensdag is onze keuken beperkt open. We hebben dan een aangepaste kaart waarbij je nog steeds de keuze hebt uit een lekker drankje, frietjes, pizza,  (borrel)snacks, kids gerechten, gebak en lekkere tosti’s. Nog steeds genoeg keuze om op ons terras lekker te smullen van al dat lekkers dus!