Maria Bakt

Heerlijke vlaaien, taarten, gebakjes en meer

Maria Schellekens heeft al jarenlang een passie voor het bakken van taarten en gebakjes. Onder de naam Maria Bakt creëert zij sinds enkele jaren de meest heerlijke zoetigheden, welke je dagelijks kunt proeven bij Camping Breehees. Op het terras hebben we namelijk een heuse vitrine staan waar je zelf een gebakje / taartje uit kunt zoeken. Dit gebak van de dag is steeds weer wat anders dus het blijft een verrassing waar je van kunt komen genieten tijdens je bezoek.

Maria laat je graag kennismaken met haar taarten uit de eigen keuken van Breehees. Alle taarten worden bereid met verse ingrediënten van het land. Wil je een activiteit boeken bij Breehees in combinatie met een lekker taartje? Genieten op ons terras van een gebakje? Of een taart voor een speciale aangelegenheid thuis laten maken? Dat is allemaal mogelijk! Informeer gerust eens bij Maria wat zij voor je kan betekenen. Ze denkt graag met je mee!

Prijslijst Maria Bakt
Hier hebben wij verschillende mogelijkheden voor je op een rijtje gezet op het gebied van gebak en taartjes. Door de jaren heen merken wij dat vooral de progress gebakjes een echte specialiteit zijn geworden van Maria, hier is altijd veel vraag naar. Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk, dit is slechts een indicatie van de mogelijkheden. Heb je vragen of ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan gerust eens contact op met Maria via mariabakt@gmail.com.

VOOR MEER INFO & BESTELLEN MAIL NAAR: MARIABAKT@GMAIL.COM

Maria Bakt