Wie zijn wij

Over Breehees

Meneer de Boer, oftewel Sjef Schellekens heeft samen met zijn vrouw Maria vele jaren geleden Camping Breehees opgericht. Vrijwel het hele gezin is door de jaren heen betrokken geweest met activiteiten en/of logeer-mogelijkheden bij Breehees. In 2015 heeft dochter Carolien de camping van haar ouders overgenomen. Samen met haar man Huub en dochters Maud en Suus, staat zij nu aan het roer van deze gezellige camping in Brabant!

Het team
Carolien en Huub staan aan het roer van Camping Breehees. Maar wat zou de camping zijn zonder een super enthousiast team van medewerkers?! Samen maken we elke activiteit, ieder feestje en niet te vergeten alle vakanties tot onvergetelijke momenten!

Kom gezellig terrassen

En bezoek de grootste speeltuin van Goirle!

Na een lange fietstocht ben je vast toe aan een heerlijk drankje op een gezellig terras. Camping Breehees is een ideale tussenstop tijdens een wandeling of fietstocht in de omgeving. Uitgestrekte bossen, weiden en vennen, je vindt ze allemaal op zeer korte afstand van ons terras. Geniet bij ons van een taartje, ijsje, lunch of diner!

En de kinderen? Die vermaken zich ondertussen prima in de speeltuin! Ze klimmen en klauteren over de speeltoestellen en maken de mooiste zandkastelen in de enorme zandbak. De speeltuin is afgesloten en het terras biedt direct zicht op de speeltuin, want de veiligheid van de kinderen staat bij ons, vanzelfsprekend, voorop!

Maak kennis met onze mascottes

Paardenjuf Carolien

Deze paardenjuf is dagelijks in en rondom de paardenstal te vinden waar alle paarden en pony’s van Camping Breehees gestald staan. Bij ons kunnen de campinggasten namelijk lekker knuffelen met de paarden en pony’s, helpen bij de verzorging of een ritje maken in de paardenbak. Paardenjuf Carolien verzorgt de lessen en begeleidt de kids. Gedurende het campingseizoen kunnen alle gasten een heus paardendiploma verdienen. Hiervoor moeten ze natuurlijk wel wat lessen volgen bij Paardenjuf Carolien.

SuperHuub

SuperHuub neemt bezoekers van Camping Breehees mee op avontuur! Samen met Meneer de Boer laat hij iedereen kennis maken met de dagelijkse gang van zaken op de boerderij. Koeien en kalfjes voeren en knuffelen, samen de omgeving verkennen met de Breese Tram en zo nu en dan een kinderfeestje. SuperHuub vermaakt zich Super bij Camping Breehees!

Meneer de Boer

Wie Camping Breehees zegt, zegt Meneer de Boer! Meneer de Boer is, samen met zijn maatje SuperHuub, het sleutelfiguur van de camping. Daarnaast neemt Meneer de Boer de kinderen op de camping mee op sleeptouw. Laat hij ze ontdekken, spelen en leren over het boerderijleven. De omgeving ontdekken? Dat doet Meneer de Boer samen met de bezoekers van de camping met een ritje in de Breese Tram. Ga jij mee ‘On tour met Meneer de Boer’?

Maria Bakt

Mevrouw de Boer heeft al jarenlang een passie voor het bakken van taarten en gebakjes. “Maria Bakt” kon als mascotte dus zeker niet ontbreken! Geniet op ons terras van de meest heerlijke taarten, koekjes en gebakjes. Alle taarten worden bereid met verse ingrediënten van het land. Ben je jarig tijdens je vakantie bij Camping Breehees? Of heb je iets anders te vieren? Schakel ook dan de hulp in van Maria Bakt, zij weet als geen ander voor elke aangelegenheid wat lekkers uit haar oven te toveren!

Turbo Tim

Turbo Tim houdt ervan om lekker maf te doen met de bezoekers van Camping Breehees! Hij is een echte manager en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Ook kan hij niet afblijven van SuperHuub’s stoofpotje, want dit vindt hij té lekker! Grote kans dat jij Turbo Tim vaak tegenkomt op Camping Breehees, want hij is een echte duizendpoot.

Maud & Suus

Maud en Suus zijn de twee tienerdochters van Carolien & Huub. Je komt hen regelmatig tegen op het terrein. Voornamelijk in de buurt van de paarden(bak) of natuurlijk bij het ijspaleis! Daar kun je tijdens het terrasseizoen namelijk terecht voor heerlijk Italiaans ijs. Zeker het proberen waard!

Quibus

In 2021 is Quibus bij ons komen wonen. Je komt haar overal op het erf tegen. En extra leuk, in de zomer van 2022 verwachten we een nestje puppy’s van onze Quibus. Het kan toch niet anders dan dat dat megaaaaaa schattige pups gaan worden. Wij kunnen niet wachten!!