Wat is de zomervakantie weer voorbij gevlogen zeg! Ook voor het noorden van het land is de vakantieperiode inmiddels voorbij. We hebben weer een fantastisch seizoen gedraaid en willen jullie dan ook allemaal bedanken voor de super leuke weken bij ons op de camping!

Vier bij ons je paardenfeestje
Wist jij al dat je bij ons een super gaaf paardenfeestje kunt vieren? Camping Breehees beschikt over een overdekte paardenbak welke zich natuurlijk perfect leent voor het organiseren van paardenfeestjes. Onder leiding van een echte paardenjuf ga je allerlei leuke paardenactiviteiten ervaren zoals pony’s borstelen, pony’s pimpen en natuurlijk ook een echt ritje maken. Een paardenfeestje is geschikt voor jongens en meiden tussen de 4 en 12 jaar. Je hebt zelf de keuze of je het feestje bij ons af wil sluiten met vers gebakken frietjes.

Ben je benieuwd of de datum van je keuze nog beschikbaar is? Neem dan snel een kijkje en boek online: https://breehees.nl/paardenfeestje/

Schrijf je nog snel in voor ons ponykamp in oktober!
Ook dit jaar organiseren we rondom de herfstvakantie weer een super leuk ponykamp. Er zijn nog een paar plaatsjes beschikbaar voor ons kamp wat op vrijdag 18 oktober start. Het maakt eigenlijk niet uit of je wel of geen herfstvakantie hebt die week want ons kamp gaat pas op vrijdagavond van start.

Heb jij altijd al eens deel willen nemen aan een geheel verzorgd ponykamp bij Camping Breehees? Meld je dan nog snel aan via https://breehees.nl/ponykamp-2024/. Ons ponykamp is inclusief eten, drinken, overnachtingen en heel veel ponyplezier. Dit kamp is geschikt voor kinderen van 7 t/m 14 jaar.

Vakantieseizoen 2025
We gaan natuurlijk nog een heel najaar en winter tegemoet maar we merken dat er al veel boekingen voor volgend jaar voorjaar en zomer binnenkomen. Mocht je dus een specifieke plaats, tijd van het jaar of soort accommodatie op het oog hebben; wacht dan niet te lang en boek online via https://breehees.nl/boek-online/

Camping Breehees is vanaf nu weer geopend op woensdag (beperkte kaart), vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 10 uur. Gelukkig hebben we nog wat zon tegoed want de weerberichten zien er voorlopig nog prima uit. Kom dus nog lekker even genieten van het zonnetje op ons terras met speeltuin!

Groetjes
Paardenjuf Carolien