We rollen van de ene vakantieperiode door naar de volgende; herfstvakantie! En dat vinden wij alleen maar leuk want Camping Breehees is de gehele herfstvakantie vanaf 10.00 uur geopend. Van vrijdag 18 oktober t/m zondag 27 oktober kun je ons terras met speeltuin dus weer gezellig bezoeken. Maria Bakt zorgt natuurlijk voor lekkere taartjes en ons keukenteam staat klaar voor het maken van een lekkere borrel, lunch of diner. Met de start van de herfstvakantie is ook ons eerste ponykamp aangebroken. Het is dus weer één en al gezelligheid bij Camping Breehees.

Boek een wandelpony
In de herfstvakantie is het ook weer mogelijk om een wandelpony te reserveren. Onze pony’s staan te trappelen om een fijne tocht door het bos te maken. Dit is een super leuke activiteit met kinderen waarbij je een wandelpony tot je beschikking krijgt waar je zoon of dochter op kan rijden. Je loopt samen een tocht van circa 1,5 uur door de Breese bossen. Extra leuk natuurlijk om voor of na deze wandeling ons terras met speeltuin te bezoeken! Ben er snel bij want de reserveringen gaan al hard. Je kunt een wandelpony boeken via: https://breehees.nl/product/wandelpony/

Paardennieuws
De echte paardenfans zullen het al wel gezien hebben, maar ons veulen Koos is inmiddels verhuisd naar een heel fijn nieuw plekje. Kees komt binnenkort ook zijn kant op. De shetlander veulentjes blijven fijn bij Camping Breehees. We gaan Koos en Kees zeker missen maar zijn er gerust op dat ze een fijn nieuw thuis hebben gevonden en ook lekker samen blijven.

Onze Suus heeft ons ook nog verrast! Zij is namelijk drachtig. Volgend jaar verwachten we dus weer een veulentje in het voorjaar. Super spannend natuurlijk, we kijken er alweer enorm naar uit!

Eten bestellen >> Breehees bellen!
Vanaf november gaan onze openingstijden weer veranderen. We gaan dan, net als jullie de afgelopen jaren van ons gewend waren, weer starten met het bezorgen (en de mogelijkheid tot afhalen) van heerlijke gerechten. Dus weet je het nog….. Eten bestellen? Breehees bellen! Binnenkort vertellen we jullie meer over onze vernieuwde menukaart en nieuwe openingstijden.

Op vakantie bij Camping Breehees
Nu de winterperiode weer nadert merken we dat veel mensen het zonnetje al enorm missen! De boekingen voor het voorjaar en de zomer van 2025 beginnen dus goed binnen te druppelen. Wil je verzekerd zijn van een (specifieke) plaats op onze camping? In een vakantiehuisje, luxe glamping tent of met je eigen tent of caravan? Wacht dan niet te lang en boek op tijd een platasje om teleurstellingen te voorkomen. Boeken kan eenvoudig en snel online via onze website: https://breehees.nl/boek-online/ En mocht je vragen hebben neem dan gerust vrijblijvend contact op!

Groetjes
Paardenjuf Carolien