❄️ Wintertijd    🍔 Eten bestellen    🐎 Wandelpony

op de boerderij

farmcamps breehees

farmcamps | hooi, hooi!

logeren bij de boer

Met FarmCamps beleef je een onvergetelijke en avontuurlijke vakantie op je favoriete camping: Breehees. Heerlijk ontsnappen aan de dagelijkse drukte en genieten van het mooie leven op deze werkende boerderij. Een onbezorgde plek waar kinderen buiten spelen, met de boerderijdieren knuffelen en klauteren in de veilige speeltuin. Daarna geniet je van het boerenleven op het erf of in de koeienstal, een drankje op het terras, een wandeling door het nabijgelegen bos of een bezoekje aan attractiepark De Efteling of Safaripark Beekse Bergen. En overnachten? Dat doe je niet zomaar in een gewone tent. Nee, Farmcamps Breehees biedt op-en-top ‘Glamping’: logeren in één van de luxe en stoere Safaritenten.

glamping

3 verschillende tenten

Bij Breehees staan drie typen FarmCamps tenten, van luxe tot superdeluxe. De tenten zijn uiterst comfortabel en zeer volledig ingericht. Voor de kids is er een overvolle Jumbo Speelkist om lekker mee te spelen. Wat helemaal luxe is: een eigen toilet in de tent en een grote overdekte veranda van maar liefst 15m2 mét picknicktafel. Alles voor een onbezorgde, heerlijke en ontspannen vakantie! Klik hier voor meer informatie over de luxe FarmCamps tenten bij Breehees!

van allerlei extra’s

dit hebben wij verder nog te bieden

Ontbijtkist - klik hier

We verzorgen verse, uitgebreide ontbijtjes die met zorg worden bereid! Je kunt zo’n heerlijke ontbijtkist reserveren en door ons aan je kampeerplaats laten bezorgen. Bestel een ontbijtje via 06 10 00 34 31 of loop even binnen in de kantine om een ontbijt te bestellen. 

Barbecue - klik hier

Zin om gezellig buiten te barbecueën of gourmetten? Wij hebben diverse mogelijkheden waarbij je op ons (deels overdekte) terras kunt genieten van heerlijke vis en mals vlees.

Klik hier om de verschillende BBQ pakketten te bekijken.

 

 

Zomerse thema avonden - klik hier

In de zomermaanden worden er thema avonden georganiseerd. Hier kunnen zowel mensen die bij Breehees logeren als mensen uit de regio aan deelnemen. Op deze avonden kun je onbeperkt spareribs en gamba’s eten. Geserveerd met aardappeltjes en verschillende salades. Alles wordt klaargemaakt op een speciale barbecue en je kunt lekker smullen op het terras.

Klik hier om de data van seizoen 2021 te bekijken.

Wandelroutes en fietsroutes - klik hier

De omgeving van Breehees is prachtig. Natuurgebied ‘Gorp en Rovert’ vind je op enkele minuten loopafstand. Daarnaast kun je, ten westen van het natuurgebied, een wandeling maken door de Regte Heide, genieten van het mooie Riels Laag en een bezoekje brengen aan ‘Landgoed Nieuwkerk’, met haar prachtige klooster. Informeer aan de bar naar de mogelijkheden. Daar liggen ook wandelroutes en fietsroutes die je mee kunt nemen.

Leuke activiteiten - klik hier

Er zijn diverse activiteiten die leuk zijn om tijdens je verblijf eens uit te proberen. Zo kun je een stoere tocht maken door de bossen met SuperHuub, met alle andere kids een bezoekje brengen aan de boerderij, ’s avonds gezellig bij het kampvuur komen zitten of bijvoorbeeld deelnemen aan de bingo waar je leuke prijzen kunt winnen! Bekijk ze allemaal op het activiteitenbord op de camping.

Lekker uit eten? - klik hier

Op het terrein van Camping Breehees is ons eetcafe gevestigd. Dé locatie om heerlijk te genieten van een high-tea, drankje, ijsje, borrel, lunch of diner. Bekijk hier onze menukaart. 

Den Overkant - klik hier

Heb je honger gekregen van alle avonturen op de camping en wil je er even tussenuit? Dat komt goed uit! Naast ons eigen eetcafé runt de broer van Carolien ‘Eetcafé Den Overkant’ in het nabijgelegen Riel. Bekijk de mogelijkheden op www.denoverkant.nl.

Leuke uitjes in de regio - klik hier

Tijdens een bezoek aan Breehees is het natuurlijk ook aan te raden om leuke uitstapjes te maken in de regio. Op korte afstand van Breehees ligt Attractiepark de Efteling, een prachtig klim- en avonturenbos, een zwembad, meerdere bioscopen, Safaripark de Beekse Bergen en nog veel meer. Informeer daar gerust eens naar bij Carolien of Huub!

knuffelen met de dieren

paardrijden op breehees

Natuurlijk mogen op een boerderij paarden en pony’s niet ontbreken. Bij Breehees kunnen de campinggasten dan ook lekker knuffelen met de paarden en pony’s, helpen bij de verzorging of een ritje maken in de paardenbak onder begeleiding van Paardenjuf Carolien en haar assistenten. Hieronder heb je meteen de mogelijkheid om een speciaal paardenpakket te reserveren voor tijdens je verblijf bij Breehees!

Kunnen wij je helpen…

Stel hier je vraag!