FarmCamps Hooi, Hooi!

Logeren bij de boer

Met FarmCamps beleef je een onvergetelijke en avontuurlijke vakantie op je favoriete Camping: Breehees. Heerlijk ontsnappen aan de dagelijkse drukte en genieten van het mooie leven op deze werkende boerderij. Een onbezorgde plek waar kinderen buiten spelen, met de boerderijdieren knuffelen en klauteren in de veilige speeltuin. Daarna geniet je van het boerenleven op het erf of in de koeienstal, een drankje op het terras, een wandeling door het nabijgelegen bos of een bezoekje aan attractiepark De Efteling en Safaripark Beekse Bergen.

Drie tentmogelijkheden

En overnachten? Dat doe je niet zomaar in een gewone tent. Nee, Farmcamps Breehees biedt op-en-top ‘Glamping’: logeren in één van de luxe en stoere Safaritenten. Bij Breehees staan drie typen FarmCamps tenten, van luxe tot superdeluxe. De tenten zijn uiterst comfortabel en zeer volledig ingericht. Voor de kids is er een overvolle Jumbo Speelkist om lekker mee te spelen. Wat helemaal luxe is: een eigen toilet in de tent en een grote overdekte veranda van maar liefst 15m2 mét picknicktafel. Alles voor een onbezorgde, heerlijke en ontspannen vakantie! Klik hier voor meer informatie over de luxe FarmCamps tenten bij Breehees!

Farmtent
Deze tent is geschikt voor 4 tot 6 personen en voorzien van een eigen badkamer met wc en douchevoorziening.

Lodgetent
Deze tent is geschikt voor 4 tot 6 personen en voorzien van een eigen badkamer met wc en douchevoorziening. De lodgetent is iets ruimer opgezet in vergelijking tot de farmtent.

Ranchtent
Deze tent is geschikt voor 4 tot 6 personen en voorzien van een eigen wc en een trailer (buiten) met een privé bad.

Dit hebben wij te bieden:

Ontbijtkist

We verzorgen verse, uitgebreide ontbijtjes die met zorg worden bereid! Je kunt zo’n heerlijke ontbijtkist reserveren en door ons aan je kampeerplaats laten bezorgen. Bestel een ontbijtje via 06 10 00 34 31 of loop even binnen in de kantine om een ontbijt te bestellen.

Barbecue

Zin om gezellig buiten te barbecueën of gourmetten? Wij hebben diverse mogelijkheden waarbij je op ons (deels overdekte) terras kunt genieten van heerlijke vis en mals vlees.

Zomeravonden

In de zomermaanden worden er bourgondische thema avonden georganiseerd, zowel voor onze gasten als voor mensen uit de regio. Op deze avonden kun je onbeperkt spareribs en gamba’s eten. Alles wordt klaargemaakt op een speciale barbecue en je kunt lekker smullen op het terras.

Wandel- en fietsroutes

De omgeving van Breehees is prachtig. Geniet van de natuur en bezoek Natuurgebied ‘Gorp en Rovert’, de Regte Heide, het Riels Laag en ‘Landgoed Nieuwkerk’, met haar prachtige klooster. Informeer aan de bar naar de mogelijkheden. Daar liggen ook routes die je mee kunt nemen.

Leuke activiteiten

Denk aan een stoere tocht door de bossen met SuperHuub, een bezoekje brengen aan de boerderij met alle andere kids, gezellig bij het kampvuur komen zitten of deelnemen aan de bingo! Bekijk ze allemaal op het activiteitenbord op de camping.

Lekker uit eten?

Op het terrein van Camping Breehees is ons eetcafe gevestigd. Dé locatie om heerlijk te genieten van een high-tea, drankje, ijsje, borrel, lunch of diner. Bekijk hier onze menukaart.

Paarden

Kom gezellig bij ons op paardenvakantie. Bij Breehees kunnen de campinggasten namelijk lekker knuffelen met de paarden en pony’s, helpen bij de verzorging of een ritje maken in de paardenbak.

Leuk in de regio

Tijdens een bezoek aan Breehees is het ook aan te raden om leuke uitstapjes te maken in de regio. Denk hierbij aan Attractiepark de Efteling, een prachtig klim- en avonturenbos, een zwembad, bioscoop, Safaripark de Beekse Bergen en nog veel meer. Informeer daar gerust eens naar bij Carolien of Huub!

Kom jij bij ons logeren?

Dit maakt onze boerderij zo leuk

  • Ponyrijles
  • Grote speeltuin
  • Eetcafé met terras
  • 20 luxe glamping tenten
  • Heel veel dieren waaronder alpaca’s, ezels, de knuffelvarkentjes, schaapjes en ‘Knuffel’ kippen
  • Dichtbij het bos, Beekse Bergen en de Efteling
  • 16 plekken met privé sanitair
  • Privé veld van 4 plekken zonder privé sanitair

Wil je meer weten over onze campingboerderij? Lees dan meer over Breehees!