Paardenvakantie

Gezellige en professionele rijlessen volgen

Onze paardrijlessen zijn uitsluitend voor gasten die overnachten op onze camping, in de FarmCamps tenten of in een vakantiehuisje! De lessen zijn alleen bedoeld voor kinderen.

Paardenjuf Carolien en haar paardenjuffen zijn dagelijks in en rondom de paardenstal te vinden waar alle paarden en pony’s van Camping Breehees gestald staan. Bij Breehees kunnen de campinggasten de pony’s namelijk lekker knuffelen, helpen bij de verzorging of een ritje maken in de paardenbak. En dat zijn natuurlijk de perfecte ingrediënten voor een paardenvakantie!

Paardenjuf Carolien en haar juffen zijn gediplomeerd. Jaarlijks zijn er enkele paardenjuffen die Carolien meehelpen. Kom dus snel naar de les en dan stellen we ze aan je voor! Ook deze juffen kun je alles vragen op het gebied van paarden.

Paardendiploma
Gedurende het campingseizoen kunnen alle gasten een paardendiploma behalen. Hiervoor moeten ze natuurlijk wel wat lessen volgen. Het maakt niet uit of je al eens gereden hebt. Je kunt deelnemen aan de lessen als je 4 jaar of ouder bent. De lessen voor de kleinste kids (4 – 6 jaar) zijn uitsluitend mogelijk om te volgen onder begeleiding van een ouder / begeleider en mits het kindje zelfstandig goed kan zitten. (Ben je nog te klein om te rijden? Meld je dan aan voor het knuffeluurtje! Onze pony’s staan te trappelen om geknuffeld en verzorgd te worden. We hebben dagelijks een knuffeluurtje, m.u.v. woensdag en zondag). Onze lessen zijn tot 12 jaar (en max. 70 kg ruitergewicht). Ben je ouder en wil je toch graag rijden overleg dan eerst om teleurstellingen te voorkomen!

PAARDRIJDEN TIJDENS JE VAKANTIE

Als je aankomt bij Camping Breehees kun je je eventueel aanmelden voor één van bovenstaande “paardenpakketten”. Dit kun je doen bij de receptie. Je hoeft dus niet op voorhand te reserveren. Op deze pagina kun je alvast wat mogelijkheden bekijken, en je natuurlijk alvast verheugen op de paardenpret!

Al onze lessen zijn vanaf 6 jaar en tot 12 jaar (en max 65 kg ruitergewicht) ben je ouder overleg dan eerst om teleurstellingen te voorkomen! Onze lessen zijn nooit volgeboekt want alle kinderen hebben het recht om deel te kunnen nemen. Maak je dus geen zorgen, alle kinderen die meedoen komen elke dag aan de beurt!

Waar ga jij aan meedoen?

Tijdens je verblijf zijn er veel leuke (paarden)activiteiten waar je aan deel kunt nemen. Denk hierbij aan: rijlessen, een knuffelpony, een buitenrit voor volwassenen, een Pony Diploma Arrangement, we hebben diverse paardenpakketten (weekend, midweek, week) en noem het maar op. Een paardenvakantie bij Breehees is dus perfect geschikt voor de echte paardenliefhebbers!

De paardenstalling

Natuurlijk mogen op een boerderij paarden en pony’s niet ontbreken. Paardenjuf Carolien, SuperHuub of Meneer de Boer neemt de kinderen en volwassenen mee naar de stal, waar iedereen lekker met de pony’s kan knuffelen en de mooie paarden kan bewonderen. De pony’s staan te trappelen voor een ritje, met de nodige vertroeteling achteraf natuurlijk.

Ben je op ponykamp of met de paarden onderweg? Dan kun je bij Camping Breehees heerlijk aanleggen en uitrusten. De paarden kunnen buiten in de wei of binnen in de stal staan. Handig!

Stel jouw vraag aan

Paardenjuf Carolien