Paardenvakantie

Gezellige en professionele rijlessen volgen

Onze paardrijlessen zijn uitsluitend voor gasten die overnachten op onze camping, in de FarmCamps tenten of in een vakantiehuisje!

Paardenjuf Carolien heeft er een maatje bij: Malle Maaike! Deze paardenjuffen zijn dagelijks in en rondom de paardenstal te vinden waar alle paarden en pony’s van Camping Breehees gestald staan. Bij Breehees kunnen de campinggasten namelijk lekker knuffelen met de paarden en pony’s, helpen bij de verzorging of een ritje maken in de paardenbak. En dat zijn natuurlijk de perfecte ingrediënten voor een paardenvakantie. Paardenjuf Carolien is een gediplomeerd instructrice. Zij verzorgt de lessen en begeleid de kids tijdens kinderfeestjes zodat ze gezellig een ritje op een pony kunnen maken.

Gedurende het campingseizoen kunnen alle gasten een heus paardendiploma behalen. Hiervoor moeten ze natuurlijk wel wat lessen volgen bij Paardenjuf Carolien of Malle Maaike. Het maakt niet uit of je al eens gereden hebt. Je kunt deelnemen aan de lessen als je 6 jaar of ouder bent.

Onze lessen zijn tot 12 jaar ( en max 65 kg ruitergewicht )  Ben je ouder en wil je toch graag rijden overleg dan eerst om teleurstellingen te voorkomen !

Als je jonger dan 6 jaar bent hebben we een andere leuke activiteit voor je, namelijk het paarden knuffelen! We hebben regelmatig een fijn knuffeluurtje. Vraag hier gerust naar! Jaarlijks zijn er enkele paardenjuffen die Carolien meehelpen. Kom dus snel naar de les en dan stellen we ze aan je voor! Ook deze juffen kun je alles vragen op het gebied van paarden. Één van hen is altijd samen met Carolien aanwezig tijdens het lesgeven. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden betreft een paardenvakantie neem dan gerust eens contact op!

PAARDRIJDEN TIJDENS JE VAKANTIE

Onze paardrijlessen zijn uitsluitend voor gasten die overnachten op onze camping,
in de FarmCamps tenten of in een vakantiehuisje!
En de lessen zijn alleen bedoeld voor kinderen.

Als je aankomt bij Camping Breehees kun je je eventueel aanmelden voor één van onderstaande “paarden-pakketten”. Dit kun je doen bij de receptie. Je hoeft dus niet op voorhand te reserveren. Op de website kun je alvast wat mogelijkheden bekijken, en je natuurlijk alvast verheugen op de paardenpret!

Al onze lessen zijn vanaf 6 jaar en tot 12 jaar ( en max 65 kg ruitergewicht) ben je ouder overleg dan eerst om teleurstellingen te voorkomen! Onze lessen zijn nooit volgeboekt want alle kinderen hebben het recht om deel te kunnen nemen. Maak je dus geen zorgen, alle kinderen die meedoen komen elke dag aan de beurt!

Waar ga jij aan meedoen?

Tijdens je verblijf zijn er veel leuke (paarden)activiteiten waar je aan deel kunt nemen. Denk hierbij aan: rijlessen, een knuffelpony, een buitenrit voor volwassenen, een Pony Diploma Arrangement, we hebben diverse paardenpakketten (weekend, midweek, week) en noem het maar op. Een paardenvakantie bij Breehees is dus perfect geschikt voor de echte paardenliefhebbers!

De paardenstalling

Natuurlijk mogen op een boerderij paarden en pony’s niet ontbreken. Paardenjuf Carolien, SuperHuub of Meneer de Boer neemt de kinderen en volwassenen mee naar de stal, waar iedereen lekker met de pony’s kan knuffelen en de mooie paarden kan bewonderen. De pony’s staan te trappelen voor een ritje, met de nodige vertroeteling achteraf natuurlijk.

Ben je op ponykamp of met de paarden onderweg? Dan kun je bij Camping Breehees heerlijk aanleggen en uitrusten. De paarden kunnen buiten in de wei of binnen in de stal staan. Handig!

Stel jouw vraag aan

Paardenjuf Carolien

  • Naam