Terras met speeltuin

Ons terras met speeltuin is op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 10.00 uur geopend

Wat is er fijner dan in je vrije tijd van de zon genieten? En waar kan dat beter dan op het gezelligste terras van Goirle! Terwijl de kids zich uitleven in de speeltuin geniet jij lekker van een taartje, ijsje, lunch of diner! In het seizoen zorgt Maria Bakt dagelijks voor lekkere taart en als er ook maar enkele zonnestralen doorbreken openen Maud en Suus hun ijspaleis met heerlijke Italiaans ijs. Een lekkere cocktail, smoothie of een (lokaal) speciaalbiertje, wij hebben het allemaal. Jong en oud kan dus genieten op ons terras van een lekker koel drankje, snack of een gerecht naar keuze. Extra leuk voor de kids is onder andere onze Meneer de Boer smulbox. Informeer hier gerust naar bij team Breehees.

De grootste speeltuin van Goirle
Onze speeltuin is afgesloten en het terras biedt direct zicht op de speeltuin, want de veiligheid van de kinderen staat bij ons, vanzelfsprekend, voorop! De kids  klimmen en klauteren over de speeltoestellen en maken de mooiste zandkastelen in de enorme zandbak. Daarnaast hebben we een kabelbaan, en vergeet ons luchtkussen niet waar je heerlijk op kunt springen.

Activiteiten
Een bezoek aan ons terras is ook perfect te combineren met een leuke activiteit. Denk hierbij aan de invulling van een personeelsfeestje, familiedag of ander gezellig groepsuitje. Informeer gerust naar de mogelijkheden bij Camping Breehees.

Kom jij binnenkort een bezoekje brengen? Tot snel!