Wat is het heerlijk dat het terrasseizoen weer geopend is. We hebben, ondanks het wisselvallige weer, al regelmatig van een lekker zonnetje kunnen genieten. Team Breehees is weer super blij om jullie allemaal te ontvangen, en onze paardenjuffen in het bijzonder. Zij kunnen niet wachten om de twee pasgeboren veulentjes Koos en Fonske aan jullie te showen!

Paardennieuws
Paardenjuf Carolien zat al een tijdje in spanning want maar liefst vier van haar pony’s kunnen elk moment een veulentje verwachten.. Wat een geluk toch dat afgelopen week Suus zich als eerste aandiende en een prachtig veulen op de wereld zetten genaamd “Koos van Breehees”. Waar SuperHuub eerst nog dacht dat we een “Kaatje” verwelkomden bleek dit na controle van Paardenjuf Carolien toch een “echte” Koos te zijn. Kort na Suus begon Cookie te veulenen. Zij zette “Fonske van Breehees” op de wereld. Wat zijn ze toch knap en super schattig als ze door onze paardenbak dartelen. Wie weet spot jij ze binnenkort bij een bezoekje aan Camping Breehees!

Extra openingstijden
Normaal gesproken zijn wij woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 10.00 uur geopend, maar in de meivakantie kun je dagelijks bij ons terecht. Ons terras met speeltuin openen we vanaf 10.00 uur. Dat betekent dus ook dat wij op Koningsdag de gehele dag geopend zijn. Plan dus een gezellig bezoekje en geniet op ons terras terwijl de kinderen zich in de speeltuin vermaken!

Geniet van Maria’s taartjes
Ook dit jaar zorgt “Maria Bakt” weer voor zelfgebakken taartjes op ons terras. Denk aan heerlijke vlaaien, progress gebakjes of aardbeienvlaaitjes. Heb je thuis iets speciaals te vieren? Ook dan kun je bij Maria een bestelling plaatsen. Bekijk hier alle mogelijkheden: https://breehees.nl/maria-bakt/

Moederdag
Op zondag 12 mei mogen alle moeders in Nederland extra in het zonnetje worden gezet. Het is dan namelijk Moederdag en dat laten we bij Camping Breehees natuurlijk ook niet zomaar aan ons voorbij gaan! Verras je moeder dit jaar met onze heerlijke Moederdag high-tea. We ontvangen je met een lekker glaasje bubbels waarna je van 11.30 tot 13.30 uur kunt genieten van een groot Moederdag high-tea buffet met allerlei kleine zoete en hartige hapjes. Denk hierbij aan belegde broodjes met zalm of carpaccio, scones, macarons, brownies, wortelcake, aardbeien en allerlei andere zoete en hartige hapjes.

Kies dus zelf van welke hapjes je samen aan tafel wil genieten. Je kan per tafel reserveren en zit dus gezellig met je eigen moeder / gezelschap aan tafel. Daarnaast geniet je natuurlijk onbeperkt van thee en gewone koffie. Onze Moederdag high-tea is samengesteld in samenwerking met Maria Bakt. Reserveer nu een plaatsje voor 29,50 per persoon (vanaf 2 personen) en ook te bestellen voor kids (t/m 3 jaar sluiten gratis aan, vanaf 4 jaar (15,-).

Slecht weer? Geen zorgen! Ook dan gaat onze Moederdag high-tea door. Wij hebben een fijne binnenruimte en ook voldoende warme plaatsen op ons overdekte terras! Reserveer snel een plaatsje via: https://breehees.nl/product/moederdag want vol = vol!

Kom jij bij ons werken? Wij zoeken een paardenjuf!
Ben jij een echte paardenliefhebber en ook dol op kinderen? Dan is een (bij)baantje als paardenjuf zeker iets voor jou! Je helpt mee tijdens de paardrijlessen, met onze wandelpony activiteit en allerlei andere hand-en-spandiensten omtrent de paarden. Spreekt dit je aan? Neem dan contact op met Carolien via info@breehees.nl en wie weet kom jij binnenkort Camping Breehees versterken!

Dat was het weer eventjes voor nu.
Zie ik je snel op ons terras?

Groetjes
Paardenjuf Carolien