Zomeravonden 2024

Kom smullen tijdens de zomeravonden

Kom jij lekker bij ons eten in 2024 tijdens onze super gezellige jaarlijkse zomeravonden? Je geniet dan onbeperkt van Gamba’s en spareribs.

Het “geheime” recept
Toen Paardenjuf Carolien met haar gezin op vakantie was in Amerika, hebben zij de lekkerste spareribs op! Paardenjuf Carolien ging, stoer zoals ze is, de keuken in om dit geheime recept aan de kok te vragen. Met een beetje van Breehees en een beetje van een geheim recept is dit verrukke­lijke resultaat ontstaan. We laten jullie vanavond graag drie varianten proeven: zoete Amerikaanse spareribs, pittige spareribs en naturel spareribs. Daarnaast serveren we heerlijke gamba’s in een Breehees sausje gecreëerd door onze chef.

Alles wordt gecombineerd met frisse salade en aardappeltjes. De gerechten worden telkens in rondes geserveerd. Een ronde spareribs, een ronde gamba’s enzovoorts. En onbeperkt is ook écht onbeperkt. we blijven lopen totdat je voldaan bent!

Drankjes
Drankjes zijn tijdens de zomeravonden naar keuze te bestellen, maar zitten niet bij de prijs inbegrepen. Alle drankjes van een tafel worden op één rekening gezet. Mocht je de voorkeur hebben om gesplitst te betalen dan is dit mogelijk. Loop aan het einde van de avond even naar binnen om jouw gedeelte af te rekenen.

Datums 2024

• Woensdag 17 juli
• Woensdag 24 juli
• Woensdag 31 juli
• Woensdag 7 augustus
• Woensdag 14 augustus

Zomeravonden