Bourgondische zomeravonden

Kom smullen tijdens de zomeravonden

Kom jij lekker bij ons eten tijdens onze super gezellige jaarlijkse zomeravonden? Je geniet dan onbeperkt van Gamba’s en spareribs.

Het “geheime” recept
Toen Paardenjuf Carolien met haar gezin op vakantie was in Amerika, hebben zij de lekkerste spareribs op! Paardenjuf Carolien ging, stoer zoals ze is, de keuken in om dit geheime recept aan de kok te vragen. Met een beetje van Breehees en een beetje van een geheim recept is dit verrukke­lijke resultaat ontstaan. We laten jullie vanavond graag drie varianten proeven: zoete Amerikaanse spareribs, pittige spareribs en naturel spareribs. Daarnaast serveren we heerlijke gamba’s in een Breehees sausje gecreëerd door onze chef.

Alles wordt gecombineerd met frisse salade en aardappeltjes. De gerechten worden telkens in rondes geserveerd. Een ronde spareribs, een ronde gamba’s enzovoorts. En onbeperkt is ook écht onbeperkt. we blijven lopen totdat je voldaan bent!

Drankjes
Drankjes zijn tijdens de zomeravonden naar keuze te bestellen, maar zitten niet bij de prijs inbegrepen. Alle drankjes van een tafel worden op één rekening gezet. Mocht je de voorkeur hebben om gesplitst te betalen dan is dit mogelijk. Loop aan het einde van de avond even naar binnen om jouw gedeelte af te rekenen.

Reserveer een plaatsje tijdens onze zomeravonden
Wil jij verzekerd zijn van een plaatsje? Kijk dan welke datum je aanspreekt en reserveer meteen een plaatsje via onze website. Onze zomeravonden vangen op de aangegeven datums om 17.00 uur aan. Vanaf 17.30 – 18.00 uur serveren wij het eten uit. Hopelijk tot snel bij Camping Breehees!

Laatste datum 2022

Woensdag 17 augustus ➡️ Zo goed als  volgeboekt! Uitsluitend telefonisch reserveren nog beperkt mogelijk via 0610003431.

Zomeravonden