Team Breehees kijkt terug op een gezellige meivakantie. De zon had iets meer mogen schijnen maar gelukkig hebben we ook fijne warme dagen gehad. We hebben veel gasten mogen ontvangen en waren dan ook zo goed als volgeboekt. Al met al weer een gezellige tijd op en rondom onze Brabantse camping.

Paardennieuws
Wat genieten wij van onze veulentjes Fonske en Koos! Maar… we zitten ook nog steeds in spanning want voor Suzanne en Nika breken ook de laatste loodjes aan. Paardenjuf Carolien staat te trappelen om nog 2 veulentjes in de wei te zien lopen. Met Koos gaat het supergoed. Fonske heeft even wat last gehad van het weer. Hij is natuurlijk met een temperatuur van -2 geboren en daarna is het een periode flink warm geweest. We hebben Fonske toen geschoren en daarna is het gelukkig perfect gegaan.

Nieuwe ijssmaak
We hebben tussendoor echt wel van wat lekkere momentjes mogen genieten, maar van ons mag de zon nog wel wat meer gaan schijnen. Ons ijspaleis is er ook weer helemaal op ingericht. We hebben sinds kort zelfs een super lekkere nieuwe smaak toegevoegd; Bastogne ijs.

Turbo Tim’s tostinieuws
Heb jij het al gezien? Turbo Tim heeft de tostikaart flink uitgebreid. Van een tosti rauwe ham en zongedroogde tomaatjes tot een tosti met stoofvlees en Parmezaanse kaas. En natuurlijk niet te vergeten de “Tosti a la Tim” met kip en pesto. Kom onze nieuwe creaties dus snel proeven!

Zomeravonden

Ook in 2024 organiseren we weer onze inmiddels welbekende “Zomeravonden” waarbij je onbeperkt van spareribs en gamba’s geniet. Noteer de datums alvast in je agenda:

  • Woensdag 17 juli
  • Woensdag 24 juli
  • Woensdag 31 juli
  • Woensdag 7 augustus
  • Woensdag 14 augustus

Wil je al een tafeltje reserveren? Dat kan vanaf nu via: https://breehees.nl/zomeravonden/

Boek een buitenkansje
Heb jij al van onze buitenkansjes gehoord? Dit zijn leuke aanbiedingen en/of last minutes om gezellig te komen overnachten bij Breehees. Soms is er namelijk wegens omstandigheden weleens een annulering of komt er door een andere reden een plaatsje vrij op onze camping of in één van de vakantiehuisjes. Het is natuurlijk sonde om deze plaats dan maar vrij te laten voor die periode. Deze opties bieden we vanaf nu dus aan als “buitenkansjes”. Bekijk snel of er een interessante datum / aanbieding tussenstaat voor je: https://breehees.nl/buitenkansjes/

Dat was het weer eventjes voor nu.

Groetjes
Paardenjuf Carolien