Yihaa! Vanaf nu zijn we weer 7 dagen per week vanaf 10.00 uur geopend. Wij kunnen niet wachten en hopen dat de zon zich ein-de-lijk eens wat meer gaat laten zien!! Kom dus lekker genieten op ons terras terwijl de kinderen zich in de speeltuin vermaken. Geniet van een lekker kopje koffie of thee met iets zoets van Maria Bakt, een lunch, borrel, diner of verkoelend Italiaans ijsje.

Hoera, Kees is geboren!
Jaaaa, het “laatste” veulen is geboren! We zaten al even in spanning wanneer Nika haar veulentje op de wereld ging zetten. Zo’n 8 dagen over tijd trakteerde Nika ons eindelijk op een super mooi hengst veulen. Zijn naam is officieel “Super Sourz” maar de roepnaam word Kees!
Met Kees erbij is Camping Breehees in korte tijd weer 4 veulens rijker. Kees kan dus lekker in de wei ronddartelen met zijn “vriendjes” Fonske, Koos en Fien! Kom jij ze binnenkort bij ons bewonderen?

Onbeperkt gamba’s en spareribs eten!
Bezoek in juli en augustus onze zomeravonden. Je geniet onbeperkt van spareribs en gamba’s, natuurlijk gecombineerd met salade en aardappeltjes. De eerste datums zijn al volgeboekt. Wil jij dus verzekerd zijn van een plaatsje, reserveer dan snel een tafeltje via: https://breehees.nl/zomeravonden/

Kom jij bij ons op ponykamp?
Ook dit jaar organiseert Paardenjuf Carolien weer twee ponykampen in oktober. Een geheel verzorgd weekend inclusief eten, drinken, overnachtingen en heel veel ponyplezier. Dit kamp is geschikt voor kinderen van 7 t/m 14 jaar. De aanmeldingen stromen al binnen. Lijkt het je leuk om deel te nemen? Meld je dan aan via: https://breehees.nl/ponykamp-2024/

Last-minute boeken?
Wij hebben regelmatig interessante last-minutes (wij noemen ze ook wel buitenkansjes).
Wil je er nog even tussenuit? Kijk dan snel of er nog interessante datum / aanbieding tussenstaat voor je https://breehees.nl/buitenkansjes/

Iets te vieren?
Feest vieren is super leuk, maar de invulling hiervan is vaak een hoop geregel. Camping Breehees biedt al vele jaren diverse activiteiten en arrangementen aan voor jong en oud. Dat scheelt een hoop geregel en de mogelijkheden zijn perfect geschikt voor de invulling van een kinderfeestje, personeelsfeest, familiedag of ander feestelijk moment.

Natuurlijk kan bij een feest lekker eten en drinken niet ontbreken. Geniet dan ook op ons terras van heerlijke hapjes, drankjes, Italiaans ijs, een lunch, diner, barbecue of buffet. De mogelijkheden zijn eindeloos en team Breehees denkt graag met je mee. Zo maken we van ieder feestje een persoonlijk moment om nooit te vergeten! Heb jij dus binnenkort iets te vieren? Bekijk dan snel onze mogelijkheden: https://breehees.nl/feest/ of neem even contact met ons op.

Ennuh.. niet vergeten dus hè; vanaf nu zijn wij dagelijks geopend!
Zie ik je snel op ons terras?

Groetjes
Paardenjuf Carolien