Bezoek aan een bierbrouwerij

Activiteiten zijn te boeken van 1 maart – 31 oktober
In 2017 opende Brouwerij Nicolaas haar deuren in Goirle. Na de sluiting, ruim 250 jaar geleden, namen 11 vrienden het initiatief om de brouwerij weer leven in te blazen.

Als eerbetoon aan de bekende Goolse brouwer en om Goirle als brouwdorp in ere te herstellen. Aan de hand van de speciaal gebrouwde “Nicolaas bieren” wordt de geschiedenis van Goirle verteld en natuurlijk geproefd.

In samenwerking met Brouwerij Nicolaas hebben we drie arrangementen samengesteld:

ARRANGEMENT 1
Start met de tram bij Breehees en ga op weg naar de brouwerij. Krijg een uitleg van het brouwproces. Geniet van enkele hapjes en 2 biertjes p.p. Na afloop keer je met de tram terug naar Camping Breehees.
Prijs: €12,50 p.p.*

ARRANGEMENT 2
Start met de tram bij Breehees en ga op weg naar de brouwerij. Krijg een uitleg van het brouwproces. Geniet van een borrelplank, 2 drankjes en 2 biertjes per persoon. Na afloop keer je met de tram weer terug naar Camping Breehees.
Prijs: €19,50 p.p.*

ARRANGEMENT 3
Start met de tram bij Breehees en ga op weg naar de brouwerij. Krijg een uitleg van het brouwproces. Geniet van 4 hapjes en 4 biertjes per persoon. Na afloop keer je met de tram weer terug naar Camping Breehees.
Prijs: €26,- p.p.*

* deze prijs geldt alleen voor het bezoek aan Brouwerij Nicolaas. De tramtocht wordt los in rekening gebracht.