Caroliens Familiedag

Boek een middag of volledige dag

Een familiedag is super leuk, maar de invulling hiervan is vaak een hoop geregel. Camping Breehees biedt al vele jaren diverse activiteiten en arrangementen aan voor jong en oud. Dat scheelt een hoop geregel en de mogelijkheden zijn perfect geschikt voor een gemixt gezelschap van jong en oud. We hebben mogelijkheden binnen en buiten en kunnen waar gewenst ook een deel van ons terras reserveren voor je gezelschap. Bekijk hieronder Caroliens arrangement:

Caroliens sportieve middag

 • Start om 14.00 op ons gezellige terras met 2x koffie of thee en een heerlijke zelfgemaakte appelflap. Geen fan van een appelflap? Zoek dan een alternatief uit Maria Bakt haar prijslijst en overleg met ons betreft de mogelijkheden.
 • Rond de klok van 15.00 uur gaan naar de paardenbak en kunnen alle kids onder begeleiding een wandeling maken met één van onze wandelpony’s. (De kosten voor een wandelpony liggen op 30 euro per pony, afhankelijk van hoeveel pony’s je nodig hebt voor je gezelschap tellen we dit bij het totaalbedrag op). Je gaat met de pony een prachtige route lopen door de Breese bossen van circa 1,5 uur en natuurlijk mogen de kids als ze het leuk vinden ook op de pony rijden. Het is ook mogelijk om voor een andere activiteit te kiezen. Klik hier voor een overzicht van al onze activiteiten en overleg met ons betreft de mogelijkheden!
 • Om 16.00 uur verzamelen we weer op het terras voor een gezamenlijke borrel
 • We sluiten de dag rond 17.00 uur af met een luxe barbecue (drankjes op nacalculatie). Andere barbecue? Klik hier voor de mogelijkheden.

Een familiedag is te boeken vanaf 15 personen (anders meerprijs). Prijzen zijn per persoon en exclusief drank.

Caroliens sportieve dag uit

 • Start om 11.00 op ons gezellige terras met 2x koffie of thee en een heerlijke zelfgemaakte appelflap. Geen fan van een appelflap? Zoek dan een alternatief uit Maria Bakt haar prijslijst en overleg met ons betreft de mogelijkheden.
 • Vervolgens gaan jullie op tramsafari met SuperHuub of Meneer de Boer. We maken een rondrit langs de boerderij en door de bossen. Deze activiteit is geschikt voor jong en oud en kan bij elk weertype doorgaan.
 • Bij terugkomst op de camping gaan jullie genieten van een heerlijke Brabantse lunch met een kroket.
 • Rond de klok van 15.00 uur gaan naar de paardenbak en kunnen alle kids onder begeleiding een wandeling maken met één van onze wandelpony’s. (De kosten voor een wandelpony liggen op 30 euro per pony, afhankelijk van hoeveel pony’s je nodig hebt voor je gezelschap tellen we dit bij het totaalbedrag op). Je gaat met de pony een prachtige route lopen door de Breese bossen van circa 1,5 uur en natuurlijk mogen de kids als ze het leuk vinden ook op de pony rijden.
 • Het is ook mogelijk om in plaats van bovenstaande activiteiten voor iets anders te kiezen. Klik hier voor een overzicht van alle activiteiten en overleg met ons betreft de mogelijkheden!
 • Om 16.00 uur verzamelen we weer op het terras voor een gezamenlijke borrel
 • We sluiten de dag rond 17.00 uur af met een luxe barbecue (drankjes op nacalculatie). Andere barbecue? Klik hier voor de mogelijkheden.

Een familiedag is te boeken vanaf 15 personen (anders meerprijs). Prijzen zijn per persoon en exclusief drank.

Sluit je familie(mid)dag af met een heerlijke barbecue of buffet!

Kunnen wij je helpen…

Stuur ons een mail!