Sjefs Familiedag

Boek een middag of volledige dag

Een familiedag is super leuk, maar de invulling hiervan is vaak een hoop geregel. Camping Breehees biedt al vele jaren diverse activiteiten en arrangementen aan voor jong en oud. Dat scheelt een hoop geregel en de mogelijkheden zijn perfect geschikt voor een gemixt gezelschap van jong en oud. We hebben mogelijkheden binnen en buiten en kunnen waar gewenst ook een deel van ons terras reserveren voor je gezelschap. Bekijk hieronder Sjefs arrangement:

Sjefs gezellige middag

  • Start om 14.00 op ons gezellige terras met 2x koffie of thee en een heerlijke zelfgemaakte appelflap. Geen fan van een appelflap? Zoek dan een alternatief uit Maria Bakt haar prijslijst en overleg met ons betreft de mogelijkheden.
  • Tramsafari met SuperHuub of Meneer de Boer. We maken een rondrit langs de boerderij en door de bossen. Deze activiteit is geschikt voor jong en oud en kan bij elk weertype doorgaan. Het is ook mogelijk om in plaats van een tramtocht voor een andere activiteit te kiezen. Klik hier voor een overzicht van al onze activiteiten en overleg met ons betreft de mogelijkheden!
  • Vlaams buffet. Ander buffet? Klik hier voor de mogelijkheden.

Een familiedag is te boeken vanaf 15 personen (anders meerprijs). Prijzen zijn per persoon en exclusief drank.

Sjefs gezellig dagje uit

  • Start om 11.00 uur op ons gezellige terras met 2x koffie of thee en een heerlijke zelfgemaakte appelflap. Geen fan van een appelflap? Zoek dan een alternatief uit Maria Bakt haar prijslijst en overleg met ons betreft de mogelijkheden.
  • Vervolgens starten we met een aantal traditionele spellen op groot formaat, oftewel onze XL Games. Denk hierbij aan spellen zoals Mikado, Jenga of de Toren van Pisa.
  • Geniet op ons terras van een heerlijke boerenlunch met een kroket
  • Vanuit Camping Breehees ben je op loopafstand van prachtige bosgebieden, vennen, uitgestrekte heidevelden en oer-Hollandse akkers. Jullie gaan dan ook een fijne wandeling door de prachtige natuur maken. (Het is ook mogelijk om een wandeling te boeken met een gids die meer kan vertellen over onze “Goolse Geheimen”, informeer naar de meerprijs hiervan!).
  • Het is ook mogelijk om in plaats van bovenstaande activiteiten voor iets anders te kiezen. Klik hier voor een overzicht van alle activiteiten en overleg met ons betreft de mogelijkheden!
  • Vlaams buffet. Ander buffet? Klik hier voor de mogelijkheden.

Een familiedag is te boeken vanaf 15 personen (anders meerprijs). Prijzen zijn per persoon en exclusief drank.

Sluit je familie(mid)dag af met een heerlijke barbecue of buffet!

Kunnen wij je helpen…

Stuur ons een mail!