Tramtochten

Activiteiten zijn te boeken van 1 maart – 31 oktober
Stap met z’n allen in de Breese Tram en ontsnap aan alle stadse drukte. Geniet onderweg van de avontuurlijke verhalen van Meneer de Boer of SuperHuub, die de tram voor je besturen. Samen rijden we van Camping Breehees naar Eetcafé Den Overkant of andersom. Wijken jullie liever van de route af? Dan kun je de Breese tram ook huren voor een mooi ritje door de prachtige omgeving of naar een locatie van je keuze. Geschikt voor iedereen in de leeftijd van 0 tot 99 jaar. Goed weer of slecht weer… een activiteit die altijd door kan gaan!!

Kosten

  • De basisprijs voor een tramtocht is altijd 150,00 euro, dit is niet afhankelijk van de verdeling in volwassenen / kinderen en geldt ook als er minder dan 15 personen deelnemen. Tramtocht volwassenen incl. drankje onderweg betaal je vanaf de 16e persoon: 10,– euro p.p. extra. Tramtocht kinderen incl. drankje onderweg betaal je vanaf het 16e kind: 7,– euro p.p. extra
  • Het is ook mogelijk om de tram los te huren. Houdt dan wel rekening met 100 euro startgeld en een huur van 50 euro per uur.