Overnachten

In een huisje, tent, vouwwagen, camper of caravan

Bij SuperHuub en Paardenjuf Carolien hangt altijd een goede sfeer. De Brabanders runnen met veel plezier een kleinschalige boerderijcamping en paardenpension. Een gezellige boel dus! Ook pa en ma, Meneer de Boer en Maria Bakt, kunnen dit mooie plekje niet loslaten en zijn hier nog regelmatig te vinden.

Wanneer je op camping Breehees logeert, ben je dagelijks bezig met paarden en pony’s. Er wonen namelijk 5 pensionpaarden, en SuperHuub en Paardenjuf Carolien hebben 25 eigen pony’s. Genoeg om voor te zorgen dus!

Voor extra plezier is er voor de kinderen een compleet nieuwe speeltuin op het erf. Zin in een ander soort uitje? Safaripark Beekse Bergen en de Efteling zijn vlakbij!

Onze gasten kunnen onder andere gebruik maken van de verse broodjes service, genieten van een hapje en drankje op ons terras of bijvoorbeeld eten bestellen bij SuperHuub. Het is zelfs mogelijk om eten bij je tent of caravan te laten bezorgen.

Dit hebben wij te bieden:

Ontbijtkist

We verzorgen verse, uitgebreide ontbijtjes die met zorg worden bereid! Je kunt zo’n heerlijke ontbijtkist reserveren en door ons aan je kampeerplaats laten bezorgen. Bestel een ontbijtje via 06 10 00 34 31 of loop even binnen in de kantine om een ontbijt te bestellen.

Barbecue

Zin om gezellig buiten te barbecueën of gourmetten? Wij hebben diverse mogelijkheden waarbij je op ons (deels overdekte) terras kunt genieten van heerlijke vis en mals vlees.

Zomeravonden

In de zomermaanden worden er bourgondische thema avonden georganiseerd, zowel voor onze gasten als voor mensen uit de regio. Op deze avonden kun je onbeperkt spareribs en gamba’s eten. Alles wordt klaargemaakt op een speciale barbecue en je kunt lekker smullen op het terras.

Wandel- en fietsroutes

De omgeving van Breehees is prachtig. Geniet van de natuur en bezoek Natuurgebied ‘Gorp en Rovert’, de Regte Heide, het Riels Laag en ‘Landgoed Nieuwkerk’, met haar prachtige klooster. Informeer aan de bar naar de mogelijkheden. Daar liggen ook routes die je mee kunt nemen.

Leuke activiteiten

Denk aan een stoere tocht door de bossen met SuperHuub, een bezoekje brengen aan de boerderij met alle andere kids, gezellig bij het kampvuur komen zitten of deelnemen aan de bingo! Bekijk ze allemaal op het activiteitenbord op de camping.

Lekker uit eten?

Op het terrein van Camping Breehees is ons eetcafe gevestigd. Dé locatie om heerlijk te genieten van een high-tea, drankje, ijsje, borrel, lunch of diner. Bekijk hier onze menukaart.

Paarden

Kom gezellig bij ons op paardenvakantie. Bij Breehees kunnen de campinggasten namelijk lekker knuffelen met de paarden en pony’s, helpen bij de verzorging of een ritje maken in de paardenbak.

Leuk in de regio

Tijdens een bezoek aan Breehees is het ook aan te raden om leuke uitstapjes te maken in de regio. Denk hierbij aan Attractiepark de Efteling, een prachtig klim- en avonturenbos, een zwembad, bioscoop, Safaripark de Beekse Bergen en nog veel meer. Informeer daar gerust eens naar bij Carolien of Huub!